Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θετικά συμπεράσματα για Σαντορίνη

Θετικά συμπεράσματα για Σαντορίνη

Δύο νίκες και αρκετά θετικά συμπεράσματα ήταν ο απολογισμός της παρουσίας της Σαντορίνης σε Αθήνα και Πειραιά καθώς οι “κυανόλευκες” του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την ΑΕΚ επικράτησαν 3-1 του Πορφύρα…

Στο φιλικό που φιλοξενήθηκε στο βοηθητικό του “Π. Σαλπέας” στον Πειραιά η Σαντορίνη έδειξε πολύ καλά στοιχεία με τον τεχνικό της ομάδας να χρησιμοποιεί όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του.

Ο Πορφύρας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με το 25-22 προηγήθηκε 1-0, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στις φιλοξενούμενες καθώς με το 11-25, 20-25 και 22-25 έφθασαν στη νίκη με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για δύο εβδομάδες αργότερα στο περιθώριο του τουρνουά “Νομίκεια 2020”.

Η ομάδα της Σαντορίνης αναχώρησε για την βάση της με τα επόμενα φιλικά παιχνίδια της να είναι προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά “Γιάννης Συμεώνογλου” που θα διεξαχθεί στη Νάξο, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον οικοδεσπότη Πανναξιακό.

Τα σετ : 1-3 ( 25-22, 11-25, 20-25,22-25 )

Α.Ο. Θήρας : ( Κώστας Παπαδόπουλος ) : Σάντος, Ντάλκε, Βλαχάκη, Μέλο, Χατζηευστρατιάδου, Εμμανουηλίδου / Αρτακιανού (λ), Παναγιωτίδου, Λάππα, Τσιούχα, Τσουκαλά,  Γενιτσαρίδη, Μπάγια, Τζαγκαράκη (λ).