ΔΙΕΘΝΗ

Θετικός στον Κορωνoϊό ο ΝΓκαπέ

Θετικός στον Κορωνoϊό ο ΝΓκαπέ

Ο Κορωνοϊός “χτύπησε” για τα καλά το βόλεϊ, καθώς ο Έρβιν ΝΓκαπέ βρέθηκε θετικός στον ιό, σε έλεγχο που έκανε όταν επέστρεψε από το Παρίσι στο Καζάν της Ρωσίας την περασμένη Παρασκευή. Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται σε καραντίνα ενώ… πέρασε δύσκολα όπως ο ίδιος δηλώνει σε μήνυμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την δική του περιπέτεια περνά εδώ και λίγες ώρες ο Έρβιν ΝΓκαπέ. Ο Γάλλος αστέρας της Ζενίτ Καζάν, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου στο Ρωσικό πρωτάθλημα, ταξίδεψε στην πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές και για να δει την οικογένειά του στο Παρίσι.

Κάτι που αποδείχθηκε… λάθος καθώς μετά την επιστροφή του στο Καζάν, ο διεθνής άσος αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα του κοροναϊού που θερίζει ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο. Ο ΝΓκαπέ επικοινώνησε με τους ανθρώπου της ομάδας, όπου του συνέστησαν να μην μετακινηθεί, στέλνοντας το γιατρό στο σπίτι ακολουθώντας τα πρωτόκολλα. Ο διεθνής Γάλλος ακραίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο αναφορά για τα κρούσματα της πανδημίας.

Εκεί διαπιστώθηκε και με τη… βούλα ότι είναι θετικός στον Κορωνοϊό και πλέον έχει τεθεί σε καραντίνα προκειμένου να αναρρώσει.

Ο διευθυντής της Ζενίτ, Όλεγκ Μπριζγκάλοφ -θέλοντας να καθησυχάσει περισσότερο τους πάντες ότι η ομάδα δεν πρόλαβε να κολλήσει- σχολίασε “Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, δώσαμε στους παίκτες μας λίγες μέρες ξεκούρασης, τις οποίες πέρασαν στις πατρίδες τους. Ο Νγκαπέ επέστρεψε στο Καζάν με νυχτερινή πτήση από το Παρίσι. Το επόμενο πρωί ήρθε σε επαφή με γιατρό του κλαμπ, λέγοντας ότι έχει σημάδια κρυολογήματος. Ο γιατρός μας του ζήτησε να είναι σπίτι, να μην επικοινωνήσει με κανέναν και κάλεσε την ειδική γραμμή για τα πιθανά κρούσματα κοροναϊού. Ειδική ομάδα ασθενοφόρου ήρθε στο σπίτι του παίκτη μας και ο ίδιος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Καζάν.

Τον ευχαριστούμε  για την κατανόηση και την πειθαρχία στις οδηγίες του γιατρού. Αυτό επέτρεψε να αποφευχθεί η επαφή με άλλους παίκτες του συλλόγου. Ο Έρβιν αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό την φροντίδα των γιατρών, η κατάστασή του είναι σταθερή, αισθάνεται καλά. Η διοίκηση του συλλόγου, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ είναι συνεχώς σε τηλεφωνική επαφή μαζί του. Του ευχόμαστε ειλικρινά γρήγορη ανάρρωση και τον περιμένουμε την επιστροφή του στην ομάδα!”.

Το μήνυμα του Νγκαπέ

Ο διεθνής ακραίος μόλις σήμερα το βράδυ βρήκε δυνάμεις για να γνωστοποιήσει την περιπέτειά του και να δώσει τη συμβουλή του σε όλο τον κόσμο που τον ακολουθεί για να… μείνει στο σπίτι και να μην κολλήσει τους άλλους!
«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό εδώ και μια εβδομάδα. Τα δύσκολα πέρασαν, είχα τρεις περίπλοκες ημέρες αλλά όλα αυτά τελείωσαν. Θα πάρω εξιτήριο σε μια εβδομάδα. Να παραμείνετε καλά στο σπίτι σας, να μην κολλήσετε τους άλλους», έγραψε και αν μη τι άλλο αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις!