DARK ROOM

Θύμα συζυγικής βίας η διεθνής Βραζιλιάνα Σουέλε Ολιβέιρα (fotos)

Θύμα συζυγικής βίας η διεθνής Βραζιλιάνα Σουέλε Ολιβέιρα (fotos)

Ένα νέο σκάνδαλο συγκλονίζει το βόλεϊ εδώ και λίγες μέρες εβδομάδα, καθώς η διεθνής  Σουέλε Ολιβέιρα κατήγγειλε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Instagram τον πρώην σύζυγό της για παρακολουθήσεις, απειλές και άλλα είδη βίας και κακοποίησης.

suelle_2

Η Βραζιλιάνα άσος,  που απευθύνεται στους οπαδούς και θαυμαστές της, φαίνεται περισσότερο ότι απευθύνει μια έκκληση για βοήθεια, δηλώνει ότι αποφάσισε να προχωρήσει στις παραπάνω καταγγελίες, μετά τις κατηγορίες του πρώην συζύγου της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ότι κάνει χρήση στεροειδών  Παράλληλα κατέστησε σαφές ότι, αν χρειαστεί, είναι διαθέσιμη για ιατρικές εξετάσεις ανά πάσα στιγμή.

suelle 3

“Έκανα αυτό το ποστάρισμα  για να καταγγείλω τις κατηγορίες εναντίον μου από τον κ. Rubens Gimenes Neto, με τον οποίο διατήρησα μια σχέση 5 ετών. Εδώ και 7 μήνες έχουμε χωρίσει κάτι που ο ίδιος δεν αποδέχεται και έκτοτε προσπαθεί να με βλάψει” έγραψε η όμορφη ακραία της Μπαρουερί και συμπλήρωσε:

suelle 4

Επί του παρόντος, μου στερεί από ένα από τα μεγαλύτερα κεκτημένα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Σήμερα, σας λέω, ότι ζω μέσα στο ΦΌΒΟ. Έχω ήδη καταγγείλει στην αστυνομία τις απειλές, τις παρακολουθήσεις και τις εισβολές στο σπίτι μου. Δεν ήθελα να σας τα αποκαλύψω όλα αυτά, αλλά γνωρίζω ότι κατά κάποιο τρόπο σηκώνω τη “σημαία” μιας αιτίας που επαναλαμβάνεται σε πολλά σπίτια, μια κατάσταση που με ενθαρρύνει να εκθέσω αυτό που δυστυχώς βιώνω.

suelle 5

Όσον αφορά τις κατηγορίες του σχετικά με την ακεραιότητά μου ως αθλήτρια, όλοι όσοι με συνανστρέφονται και ζουν μαζί μου γνωρίζουν τον χαρακτήρα και τη φύση μου. Είμαι πολύ περήφανη για το επάγγελμά μου και ποτέ δεν θα εκμεταλλευόμουν τίποτα παράνομο, που θα μου έδινε πλεονέκτημα έναντι των συναδέλφων μου. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου, υποβλήθηκα σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις που μου ζητήθηκαν. Είμαι πλήρως διαθέσιμη για κάθε είδους εξέταση, εάν είναι απαραίτητο, από τις αρμόδιες αρχές. Είμαι πεπεισμένη για την ακεραιότητά μου. Δηλώνω ότι θα ληφθούν όλα τα νομικά μέτρα και σας ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη” έγραψε η Σουέλε, που τη νέα σεζόν αποχαρετά τη βραζιλιάνικη Λίγκα για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

suelle oliveira_post_2