A2

Αγγελόπουλος: «Ατμόσφαιρα από άλλες εποχές…»

Αγγελόπουλος: «Ατμόσφαιρα από άλλες εποχές…»

Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση της διοίκησης της ΕΑ Πατρών στο πέσιμο της αυλαίας του φιλικού τουρνουά «Γ. Τσιτσάρας», το οποίο μετά την πρόσφατη αγωνιστική και εξαωαγωνιστική επιτυχία, στόχος είναι να γίνει πλέον θεσμός στο αθλητικό καλεντάρι της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα στο κλειστό της ΕΑΠ, η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες και των ομάδων του Παμβοχαϊκού, της Παναχαϊκής και της Νίκης Αιγινίου, ‘ξύπνησαν” σε όλους μνήμες άλλων εποχών, όταν η ομάδα του Άρη Αγγελόπουλου βρισκόταν δίκαια στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.

Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον τεχνικό των γηπεδούχων, Άρη Αγγελόπουλο, ο οποίος μιλώντας στην τοπική «Γνώμη» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του τουρνουά, αλλά και τις εμφανίσεις της ΕΑΠ, παρά τις δύο ήττες που υπέστη η ομάδα του.

«Ο αέρας και η ατμόσφαιρα αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν διαφορετικός στο γήπεδο της ΕΑΠ. Θύμιζε κάτι από άλλες εποχές, η ομάδα της ΕΑΠ είναι τόσο ενσωματωμένη με το βόλεϊ της Πάτρας όσο και της Ελλάδας αφού η παρουσία της στις μεγάλες κατηγορίες αλλά και πολλών αθλητών της σε εθνικά συγκροτήματα είναι πλούσια» είπε ο Άρης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει πλέον αντίπαλο το χρόνο και θα χρειαστεί υπομονή, μεθοδευμένες κινήσεις, αλλά πάνω από όλα τη συνδρομή όλων των φίλων της προκειμένου να έρθουν καλύτερες μέρες για το σύλλογο».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...