ΔΙΕΘΝΗ

Θύμισε κάτι από… Ν’ Γκαπέ ο «διαστημικός» Φράγκος (fot)

Θύμισε κάτι από… Ν’ Γκαπέ ο «διαστημικός» Φράγκος (fot)

Την επέλασή της στο πρωτάθλημα του Βελγίου συνέχισε η Κνακ Ροζελάρε η οποία με MVP τον “δικό” μας, Ανδρέα Φράγκο επικράτησε εντός έδρας με  3-1 (25-10, 25-15, 20-25, 25-20) της Γάνδης, στον αγώνα των πλέι οφ της εγχώριας Λίγκας .

Μπροστά στους φίλους της ομάδας της η Κνακ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και με τον Έλληνα διεθνή να θυμίζει σε κάποιες φάσεις κάτι από… Ν’ Γκαπέ έφτασε άνετα σε μία ακόμη νίκη, που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για τους Κυπελλούχους Βελγίου ο “υπερηχητικός” Φράγκος, έχοντας στατιστικά για… Όσκαρ (16/23 επ., 3 άσους, 4 μπλοκ, 59% υπ., 5% αρ.) ήταν εκτός από πολυτιμότερος παίκτης και τοπ σκόρερ του αγώνα με 23 πόντους.

fragkos_mvp

Σε λιγότερο πάντως από ένα 24ωρο η παρέα του Φράγκου καλείται να υπερβεί εαυτόν, καθώς την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου υποδέχεται στο Ροζελάρ την πανίσχυρη ιταλική Λούμπε Τσιβιτανόβα των “λάτιν” σουπερστάρ Μπρουνίνιο, Σιμόν, Χουαντορένα και Λεάλ στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...