BEACH VOLLEY

Θριάμβευσαν ανθρωπιά – αλληλεγγύη στο «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ» (fot)

Θριάμβευσαν ανθρωπιά – αλληλεγγύη στο «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ» (fot)

Με τους πρωταθλητές Κώστα Ταμπουρατζή και Ελεάννα Γεωργαντά να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την περασμένη Κυριακή στα γήπεδα του Αγιόκαμπου της Λάρισας το φετινό τουρνουά beachvolley «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ» στην μνήμη του Δημήτρη Μόρα, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των συνανθρώπων μας για την ανάγκη της δωρεάς μυελού των οστών.

save moras 2

Εκτός από την παρουσία των θριαμβευτών πρώην διεθνών πρωταθλητών επιπλέον διεθνή χαρακτήρα στο θεσμό, έδωσε και ο εκλεκτός  προσκεκλημένος των διοργανωτών, μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων Ιταλίας, Gianluca Porcino, που «σφύριξε» τον τελικό στις εγκαταστάσεις του YOLO Beach Bar, όπου αγωνίστηκαν συνολικά 22 ομάδες σε Μικτό και Αντρικό.

save moras 3

Για την ιστορία τη 2η θέση του τουρνουά που διεξήχθη σε συνεργασία του σωματείου «SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ» και του ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” κατέλαβαν οι φιναλίστ Παπαδογούλας/Μάριου, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε το δίδυμο των Πράππα/Μόκκα.

20813262_1407022192679471_1489300274_o

Το σωματείο Μ.ΟΡ.Α.Σ (Μαζί ΟΡαματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης) είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε στη μνήμη του αγαπημένου Δημήτρη, o οποίος μέσω του θάρρους, της αισιοδοξίας, της δύναμης, της ηρεμίας και της αξιοπρέπειας ενέπνευσε τους συμπολίτες του να κάνουν με σεβασμό, πράξη το όραμά του.

20806932_1407020489346308_1034484980_o

Την επιθυμία δηλαδή του αδικοχαμένου, Δημήτρη Μόρα, να γίνει γνωστό ότι με μια απλή διαδικασία μπορούν να σωθούν ζωές. Κι εμείς ως κύκλοι ομόκεντροι που δυναμώνουν και πολλαπλασιάζονται μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση και τη δύναμη, σώμα με σώμα.

porcino

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές ευχαριστούν τον κ. Gianluca Porcino που τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά, αλλά και όσους βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, προσμένοντας σε νέες συναρπαστικές στιγμές ψυχαγωγίας και άθλησης.

Πηγή/Φωτό: volleynewsthessalias.blogspot.gr