ΔΙΕΘΝΗ

Θρήνος για την Φεντερίκα – Νικήθηκε έπειτα από μάχη 5 ετών με τη λευχαιμία

Θρήνος για την Φεντερίκα – Νικήθηκε έπειτα από μάχη 5 ετών με τη λευχαιμία

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά το θάνατο του  Miguel Angel Falasca ο θάνατος της Ιταλίδας πασαδόρου, Federica De Biasi από λευχαιμία, βύθισε ξανά στο πένθος τον κόσμο του βόλεϊ.

Η 32χρονη πασαδόρος της Volley Loreggia , που πολέμησε πέντε χρόνια την αρρώστια, τελικά υπέκυψε την Παρασκευή στο San Giustina στο Colle, στην επαρχία της Πάντοβα, όπου ζούσε με την οικογένειά της.

“Γεια σου Federica, μας άφησες πολύ σύντομα. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη, όλοι στη Volley Loreggia “, ήταν η συγκινητική ανάρτηση της ομάδας της στο Facebook.

Η Federica De Biasi αγωνίζονταν στην ιταλική ομάδα από το 2009-10 έως το 2014-15. Τον Δεκέμβριο του 2014 έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία η τρομερή διάγνωση. Παρόλα αυτά η Federica De Biasi δεν εγκατέλειψε ποτέ τα γήπεδα, όπως η διεθνής Sara Anzanello, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τη “σκουάντρα ατζούρα” στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Κοίταξε την αρρώστια της κατάματα και έδωσε μέχρι τέλους μια ηρωική μάχη μιλώντας και ενημερώνοντας στα social media, δημοσιεύοντας παράλληλα σχόλια και φωτογραφίες.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...