ΔΙΕΘΝΗ

Τίλοι… τέλο(υ)ς για τον «στρατηγό» Λη (fot-vid)!

Τίλοι… τέλο(υ)ς για τον «στρατηγό» Λη (fot-vid)!

Ο Αμερικανός πρώην πρωταθλητής του ΠΑΟΚ πανηγύρισε με τα χρώματα της UPCN τον τίτλο στην Αργεντινή και στα 36 του χρόνια έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την σπουδαία του καριέρα.

Στο Σαν Χουάν λοιπόν έπεσαν οι “τίτλοι τέλους” του κορυφαίου μπλοκέρ των ΗΠΑ, όπου μαζί με τον γνώριμο επίσης Σέρβο, από την παλιότερη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Ντάνιελ Γκάλιτς επικράτησαν με 3-0 (25-19, 25-19, 25-14) σετ της Μπολιβάρ στον 4ο τελικό και με 3-1 νίκες στέφθηκαν για 7η συνεχόμενη φορά πρωταθλητές στο πρωτάθλημα της Νοτιοαμερικάνικης χώρας. MVP των τελικών αναδείχθηκε ο Πολωνός διεθνής Μπάρτμαν.

upcn_san_juan

“Νομίζω ότι στα 36 μου χρόνια, αυτός ο τίτλος είναι το τέλος της καριέρας μου”, δήλωσε ο Λι, σκορπώντας στους φίλους του βόλεϊ απογοήτευση.

david_lee_upcn

“Μου άρεσε η πρώτη μου χρονιά στη Νότια Αμερική. Οι άνθρωποι, ο φανατισμός, είναι καταπληκτικός … Εμπειρία για μια ζωή “, τόνισε ο Αμερικανός πρώην νταμπλούχος του ΠΑΟΚ, που μαζί με το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, τους δύο τίτλους του World League και του τίτλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρόσθεσε την τελευταία “κούπα”στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Δείτε στα video τις στιγμές των πανηγυρισμών της ομάδας του Σαν Χουάν

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...