Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τίμησαν τον Χρήστο Παπαθανασίου

thetida_voulas_pao_filiko_xristos_papathanasiou_2020

Την μνήμη του Χρήστου Παπαθανασίου τίμησαν Θέτιδα Βούλας και Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπου τα έσοδα του πήγαν για την ενίσχυση των παιδικών Χωριών SOS, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν και τρόφιμα και είδη υγιεινής για το Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο Χρήστος Παπαθανασίου μπορεί να έφυγε απο κοντά μας εδώ και 4 χρόνια, ωστόσο η μνήμη του παραμένει ζωντανή με την Θέτιδα να φρόντισε για μια ακόμη φορά να τον τιμήσει με ένα ξεχωριστό φιλικό.

Η ομάδα των Νοτίων προαστίων αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα ανθρωπιάς και κοινωνικής προσφοράς καθώς τα έσοδα του συγκεντρώθηκαν θα κατεθούν σε λογαρισμό για την ενίσχυση των παιδικών Χωριών SOS.

Παράλληλα στο κλειστό «Γ. Γενηματάς» στην Βούλα συγκεντρώθηκαν και τρόφημα μακράς διάρκειας και είδη υγιεινής που θα παραδοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Στο αγωνιστικό μέρος που σε τέτοιες περιπτώσεις περνά σε δεύτερη μοίρα οι «πράσινες» αν και προηγήθηκαν με το 22-25, γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που με το 25-22 και 25-22 πήρε τη νίκη κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων της.

thetida_voulas_pao_filiko_xristos_papathanasiou_2_2020 thetida_voulas_pao_filiko_xristos_papathanasiou_1_2020