BEACH VOLLEY

Τίμησαν τον Mike

Τίμησαν τον Mike

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε χθες το 5ο τουρνουά «Mike Mastrandreas Cup» που διεξήχθη στην Κάσο.

Στους άνδρες νικητές ήταν οι Γεργατζούλης, Βουτορούλης νικώντας στον τελικό με 2-0 (21-10, 21-15) τους Σακελλάρη, Διακολιό και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Στις γυναίκες οι Φαρμάκη, Μαυρομουστάκου επικράτησαν των Φραντζέσκου, Παπαμάρκου με 2-0 (21-19, 21-10) στον τελικό και αναδείχθηκαν νικήτριες του 5ου τουρνουά «Mike Mastrandreas».

Το τουρνουά της Κάσου ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντος τέως προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας και Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, αλλά και αντιπροέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Κασιώτη Μιχάλη Μαστρανδρέα. Στη διοργάνωση βρέθηκε και η αδερφή του πρώην προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Έμιλυ Μαστρανδρέα.

Συνδιοργανωτές του “Mike Mastrandreas Cup” ήταν ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νεολαίας Κάσου, ο Δήμος Κάσου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης(ΕΟΠΕ)

Η κ. Έμιλυ Μαστρανδρέα δήλωσε: «Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, η διοργάνωση φέτος με συγκίνησε πάρα πολύ και εύχομαι κάθε χρόνο να γίνεται αυτό το τουρνουά στη Κάσο».

Ο Αντιδήμαρχος Κάσου κ. Νικολάου Ιωάννης δήλωσε: «Για μας είναι ηθική υποχρέωση να στηρίξουμε τους αγώνες αυτούς, ιδιαίτερα όταν φέρουν την ονομασία του Μιχάλη Μαστρανδρέα. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε μεγάλη προσφορά για το άθλημα και είχαμε την τύχη να κατάγεται από το νησί μας. Υποσχόμαστε ότι κάθε χρονιά θα είμαστε πιο κοντά και θα ανεβάζουμε την διοργάνωση εκεί που της αξίζει».