ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τίμησαν τον Όμιλο GBG οι «βυσσινί»

Τίμησαν τον Όμιλο GBG οι  «βυσσινί»

Με την ελπίδα ότι Όμιλος GBG θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους τοπικούς επιχειρηματίες η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Λάρισας τίμησε το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου τον χορηγό της για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό και κυρίως για την έμπρακτη στήριξη του στο γυναικείο τμήμα volley και την Ακαδημία του θεσσαλικού σωματείου.

Ο πεζόδρομος της Ρούσβελτ πλημμύρισε από τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας της Λάρισας , τα οποία συνοδευόμενα από αντιπροσωπεία μελών της διοίκησης επισκέφτηκαν το κατάστημα του Μέγα Χορηγού της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, BEAUTY FREE.

Εκεί, εν μέσω των πελατών σε μία λιτή τελετή παρέδωσαν στον κ. Δημήτρη Γκισάκη την επίσημη φανέλα χορηγίας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τα BEAUTY FREE αλλά και ολόκληρο τον Όμιλο GBG για την μεγάλη προσφορά του τόσο στο γυναικείο αθλητισμό όσο και στο Σωματείο της ΑΕΛ ειδικότερα.

Η ΑΕΛ ευελπιστεί ότι ο κος Γκισάκης θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, ώστε να στηρίξουν τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό σε μία περίοδο που φαντάζει πιο σημαντικό από ποτέ οι αθλητικές αξίες και τα ιδανικά να διαδοθούν στις νέες γενιές.