ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τιμητικές πλακέτες και γλέντι στην κοπή πίτας του ΣΥΔΠΕΚ (fotos)

Τιμητικές πλακέτες και γλέντι στην κοπή πίτας του ΣΥΔΠΕΚ (fotos)

Μέσα σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Χανιά με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥΔΠΕΚ).

Στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας «Διογένης» στον Πλατανιά, διαιτητές του βόλεϊ από όλο το Νομό, μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, είχαν την ευκαιρία, μαζί με συγγενείς και φίλους να βρεθούν, εκτός γηπέδων, χωρίς άγχος δίπλα δίπλα και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμο τα διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΔΠΕΚ, παλιοί αλλά και νέοι διαιτητές, καθώς επίσης και ξεχωριστοί καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την ιδιαίτερη γιορτή και έδωσαν ακόμη περισσότερη λάμψη στην όμορφη βραδιά.

kopi_pita_sydpeki14

pita_sydpeki1

kopi_pita_sydpeki13

Η Χανιώτισσα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και μέλος της επιτροπής beach volley, Ελένη Καζάκου, ο υπεύθυνος Διαιτησίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Ο.ΠΕ., Βασίλης Ράπτης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδας (ΟΔΒΕ), Σταύρος Μαυρικίδης. Απών από την εκδήλωση ήταν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, Βασίλης Κοκοτσάκης, ωστόσο την ΕΔ/ΕΣΠΕΚ εκπροσώπησε το μέλος της, Μανώλης Βλαχάκης, που όπως και ο κ. Μαυρικίδης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση.

kopi_pita_sydpeki9

kopi_pita_sydpeki15

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΚ, Γιάννης Καρπουζάς, κατά την σύντομη ομιλία του, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της κρητικής διαιτησίας, εκφράζοντας την ελπίδα να φτάσει στο μέλλον ακόμη πιο ψηλά και να βρεθεί εκεί που της αξίζει.

kopi_pita_sydpeki11

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο του ΣΥΔΠΕΚ και οι απονομές τιμητικής πλακέτας σε ανθρώπους του χώρου από την Κρήτη για την πολύτιμή τους προσφορά στο χώρο ως εξής:

kopi_pita_sydpeki8

Στον Παρατηρητή-Καθηγητή Διαιτησίας, Βασίλη Κοκοτσάκη για την μεγάλη και πολυετή προσφορά του στο ΣΥΔΠΕΚ, του οποίου η πλακέτα λόγω της απουσίας του κρατήθηκε στον Σύνδεσμο.
Στον Παρατηρητή Διαιτησίας, Μανώλη Βλαχάκη για την μεγάλη και πολυετή προσφορά του στο ΣΥΔΠΕΚ.
Στον διεθνή διαιτητή βόλεϊ, Νίκο Αγγελίδη για την εκπροσώπηση του συνδέσμου σε αγώνες του εξωτερικού. Λόγω απουσίας του, εξαιτίας της χθεσινής αγωνιστικής , την πλακέτα του διεθνή ρέφερι παρέλαβαν οι δύο κόρες του, Κατερίνα και Μαρία.
Στην διεθνή διαιτητή του μπιτς βόλεϊ, κυρία Τραχαλάκη Ελένη για την εκπροσώπηση του συνδέσμου σε αγώνες του εξωτερικού.
Στον δημοσιογράφο, Σταυριανουδάκη Γιώργο για την πολυετή προβολή του αθλήματος στα μέσα ενημέρωσης του τόπου μας. Λόγω απουσίας του την πλακέτα παρέλαβε ο φίλος του και πολύπειρος διαιτητής, Ευτύχης Κοκκινάκης.

kopi_pita_sydpeki7

kopi_pita_sydpeki12

kopi_pita_sydpeki10

kopi_pita_sydpeki6

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ, απένειμε τα διπλώματα στους νέους διαιτητές, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη σχολή διαιτησίας του ΣΥΔΠΕΚ.

kopi_pita_sydpeki5

kopi_pita_sydpeki16

Η όμορφη βραδιά, έκλεισε με δείπνο, χαμόγελα, χορό και τρελό γλέντι, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, ότι σε πείσμα των δύσκολων καιρών οι διαιτητές της Κρήτης θα είναι πάντα μία μεγάλη και αγαπημένη «οικογένεια», ενωμένη «σα γροθιά» απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

pita_sydpeki5

kopi_pita_sydpeki2

86971023_2609033546048115_3466167388171403264_n

kopi_pita_sydpeki4