ΔΙΕΘΝΗ

Δι’ ευχών του… Δημάρχου η Στουτγάρδη

Δι’ ευχών του… Δημάρχου η Στουτγάρδη

Αήττητη παρέμεινε στο πρωτάθλημα γυναικών της Γερμανίας για 3η αγωνιστική η Allianz MTV Stuttgart του δικού μας Γιάννη Αθανασόπουλου, που σκούπισε και το Άαχεν, λίγες ώρες μετά την τιμητική δεξίωση από το Δήμαρχο της πόλης.

Στην συνάντηση του “Πρώτου Πολίτη” της γερμανικής πόλης ο Δρ. Μάρτιν Σάιρερ είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά την μακράν κορυφαία ομάδα της Στουτγάρδης σε όλα τα σπορ και να φωτογραφηθεί με το πρόσφατο Super Cup της περσινής φιναλίστ σε Bundesliga και Κύπελλο Αllianz MTV.

«Η κατάκτηση του Super Cup αποτελεί μία πολλαπλή ευκαιρία για να χαρούμε. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν. Αυτό δείχνει την εξαιρετική προετοιμασία της ομάδας και την «όρεξη» σας για περισσότερες διακρίσεις. Η πόλη της Στουτγάρδης είναι πολύ περήφανη για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, που αποτελεί μία σημαντική μορφή του αθλητισμού του τόπου μας και σας συγχαίρω και πάλι για αυτό το σπουδαίο τίτλο».

Με ανεβασμένη λοιπόν την ψυχολογία από τα άκρως τιμητικά λόγια του Δημάρχου η ομάδα του Ισπανού τεχνικού, Ερνάντεζ πέρασε δύο 24ωρα αργότερα σα «σίφουνας» και από το Άαχεν, όπου επιβλήθηκε με 3-1 (25-18, 17-25, 25-21, 25-13) της τοπικής ομάδας και με «τρία στα τρία» διατήρησε το φετινό αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Στην κορυφή της κατάταξης με 12 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο φιγουράρει η Σβέρινερ. που επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 (23-25, 25-15, 25-10, 25-22) σετ της νταμπλούχου Δρέσδης.

Foto: Markus O. Robold