Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τίτλοι τέλους για Μουνιόθ στον Ολυμπιακό

Τίτλοι τέλους για Μουνιόθ στον Ολυμπιακό

Έπειτα απο 3 χρόνια παρουσίας στον Πειραιά, οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Φερνάντο Μουνιόθ χωρίζουν, με το “ερυθρόλευκο” ΤΑΑ να ανακοινώνει και επίσημα την αποδέσμευση του Ισπανού τεχνικού… 

Η ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος έκλεισε αυτόματα και τον κύκλο του Φερνάντο Μουνιόθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Αυτό που ήταν γνωστό ήδη πριν την έναρξη των play-off επισημοποιήθηκε και τυπικά πλέον την Τρίτη με την ανακοίνωση των “ερυθρολεύκων” που ευχαρίστησε τον Ισπανό τεχνικό με τον οποίοι οι Πειραιώτες πανηγύρισαν 2 πρωταθλήματα, 2 League Cup Ελλάδος και συμμετείχαν στον τελικό του Challenge Cup (2017-18)

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με  τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τον οποίο ευχαριστούμε για την τριετή προσφορά του στο σύλλογο.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Λιγκ Καπ. Παράλληλα στην Ευρώπη, οδήγησε την ομάδα μας στον τελικό του Challenge Cup τη σεζόν 2017-2018 και στον ημιτελικό του CEV Cup τη σεζόν 2018-2019.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.