DARK ROOM

Το άλμπουμ της ζωής τους (φωτ.)

Το άλμπουμ της ζωής τους (φωτ.)

Ένας ονειρεμένος γάμος όπως αυτός της βολεϊμπολίστριας του Πανναξιακού, Παναγιώτας Διώτης και του φυσικοθεραπευτή Σπύρου Ξένου αξίζει να περιγράφεται μόνο με εικόνες!

gamos dioti gamos dioti 2

Στην εκκλησία της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι, σύσσωμη η Πανναξιακή οικογένεια μαζί με πολλούς φίλους από όλη την Ελλάδα και κυρίως το χώρο του αθλητισμού έδωσαν το Σάββατο που μας πέρασε, το “παρών” στην… κορυφαία στιγμή του λαμπερού ζευγαριού που μετά από 7 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα!

dioti_wed4

Από τον προπονητή Ζόραν Κόβαζιτς και τον τιμ μάνατζερ Δημήτρη Βιτζηλαίο μέχρι τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΝ, Γιώργο Γιαννάκη και όλες τις συμπαίκτριες της νύφης στην καλύτερη… αποστολή πριν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες! Μεταξύ άλλων παλιές συμπαίκτριες και φίλες όπως η Μελίνα Εμμανουηλίδου, η Κατερίνα Γιώτα, η Τζίνα Λαμπρούση, η Χριστίνα Καλογριδάκη και η Άννα Μαρία Κουντουρά μαζί τον μπασκετμπολίστα Μιχάλη Κακιούζη.

dioti_wed3

Όλα τα παραπάνω όμως είναι μόνο… αφήγηση γιατί σήμερα δημοσιεύτηκαν οι ονειρεμένες φωτογραφίες του ζευγαρίου από το φωτογράφο, Βασίλη Αδαμόπουλο.

Δείτε όλο το άλμπουμ της νέας τους ζωής: ΕΔΩ

dioti_wed1

Το Volleyplanet εύχεται στους νεόνυμφους “Βίον Ανθόσπαρτον” & Καλούς Απογόνους!