ΔΙΕΘΝΗ

«Τόλμη και γοητεία» με Ταπ στην Στουτγκάρδη (fot-vid)

«Τόλμη και γοητεία» με Ταπ στην Στουτγκάρδη (fot-vid)

Η διεθνής Αμερικανίδα είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου, που απέκτησε την πανέμορφη μπλοκέρ ως αντικαταστάτρια της Βραζιλιάνας, Μικέλι Τομαζέλα Πισινάτο, που θα απουσιάσει επ’ αόριστον λόγω τενοντίτιδας.

paige tapp 6

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα τεχνικό της Allianz MTV, στην φετινή προσπάθεια διάκρισης της γερμανικής ομάδας, που πέρα από δύναμη στο φιλέ, είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει «μαγνήτη» για το ανδρικό κοινό της SCARRena, μιας και η 22χρονη  ξανθιά καλλονήν των ΗΠΑ, θεωρείται δικαίως ως μια από τις πιο όμορφες βολεϊμπολίστριες του κόσμου.

paige tapp 5

Η Ταπ, δίδυμη αδελφή της άλλης διεθνούς κεντρικούς της «αστερόεσσας», Χάνα Ταπ, κατάγεται από τη Μινεσότα,  έχει ύψος 1.86μ και πρόσφατα αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο στα «χρώματα» της Juncos Valencianas.

twins tapp

Η απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μινεσότα προπονούνταν μέχρι πρότινος στην Ιταλία, συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, όπου αγωνίζεται η αδελφή της και η άφιξή της στη Γερμανία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 3/12.

paige tapp usa

Για αυτό και απουσίασε από την σαββατιάτικη νίκη της νέας της ομάδας στη Bundesliga, όπου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής η ομάδα του Αθανασόπουλου επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 (25-9, 25-15, 19-25, 25-17) της Βισμπάντεν, της ομάδας που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Τοπ σκόρερ του αγώνα ήταν με 19 πόντους η Μπλέινκοβα της Στουτγκάρδη, ενώ για τις ηττημένες μοναδική με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν με 12π η Μπεντνάροβα.

Με τη  νίκη αυτή η ομάδα του Αθανασόπουλου παρέμεινε με 16 βαθμούς στην 2η θέση της κατάταξης πίσω από την πρωτοπόρο πρωταθλήτρια, Σβέριν που την προσεχή Δευτέρα δοκιμάζεται στην Δρέσδη, κόντρα στην ισχυρή πρώην πρωταθλήτρια Διναμό.

Δείτε στο video τις δίδυμες αδελφές Ταπ εν δράσει…

https://www.youtube.com/watch?v=T6Uy_v-aChk

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...