ΔΙΕΘΝΗ

Τον… άφησε ο ΠΑΟΚ, τον πήρε η Μόντενα!

Τον… άφησε ο ΠΑΟΚ, τον πήρε η Μόντενα!

Η πρωταθλήτρα Ιταλίας έκανε λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου το “colpo grsso” ντύνοντας στα χρώματά της τον πρώην διεθνή πασαδόρο των “ατζούρι”, Ντράγκαν Τράβιτσα.

Ο 31χρονος μαέστρος (2.00μ), γιός του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Τράβιτσα, που είχε ακουστεί στα φετινά μεταγραφικά σενάρια και για τον ΠΑΟΚ, αποτελεί αναμφίβολα μία πολύτιμη προσθήκη στην προσπάθεια της παρέας του Ν’ Γκαπέ για τη διατήρηση των κεκτημένων στη Serie A.

O γεννημένος στο Ζάγκρεμπ άσος, ξεκίνησε τη σεζόν να αγωνίζετα στο πρωτάθλημα του Ιράν, με τη Σαρντάρι Ούρμια, αλλά αποχώρησε πρόωρα λόγω οικονομικών προβλημάτων και πλέον θα ενισχύσει τη Μόντενα έως το τέλος της σεζόν.

Αντίστοιχα, ο Φινλανδός συμπαίκτης του Τράβιτσα στο Ιράν και πρώην ακραίος του ΠΑΟΚ (2009-2010), Όλι Πέκα Ογιανσίβου πήρε μεταγραφή για τη Ρωσία και την Κούτσμπας Κεμέροβο.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...