BEACH VOLLEY

Τον «άσο» της ζωής της πέτυχε η Αρβανίτη!

Τον «άσο» της ζωής της πέτυχε η Αρβανίτη!

Το πήρε απόφαση τελικά η Βίκυ Αρβανίτη και το διέπραξε!  Το βράδυ του Σαββάτου,  μια από τις κορυφαίες παίκτριες όλων των εποχών του μπιτς βόλεϊ με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιάδες, ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Κατσάνη, ύστερα από πολύχρονη σχέση.

ARVANTI 022222Arvaniti 055555

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Νικόλαο στο Χαλάνδρι που πλημμύρισε από την παρουσία πολλών συγγενών, φίλων, συνεργατών και συμπαικτριών της  Βίκυς από το άθλημα του φιλέ.

Η «βασίλισσα» της  άμμου που  έλαμπε από χαρά και ευτυχία, ήταν εκθαμβωτική στο κάτασπρο νυφικό της και δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι θύμιζε πριγκίπισσα του παραμυθιού.

Arvaniti 033333Arvaniti 0666666

Μετά το μυστήριο ακολούθησε  γαμήλια δεξίωση  στο κτήμα  Γρέγου, όπου οι νεόνυμφοι έκοψαν την τετραώροφη τούρτα  κάτω από τα συνεχή φωτογραφικά φλας, τις ευχές των καλεσμένων τους  αλλά και τα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα-μέρα, ενώ η πανέμορφη εκδήλωση κορυφώθηκε με αρκετό κέφι και χορό τις πρώτες  πρωινές ώρες.

Arvaniti 0111112222ARVANITI 077777

Η συντακτική ομάδα του Volleyplanet.gr  εύχεται στη Βίκυ και στο Μιχάλη να είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι σε όλη τους τη ζωή και φυσικά καλούς απογόνους.