ΔΙΕΘΝΗ

Τον «έφαγε ο πάγκος» τον Σπιριντόνοφ!

Τον «έφαγε ο πάγκος» τον Σπιριντόνοφ!

Δεν πρόλαβε ακόμη να… τινάξει  από πάνω του τη… χρυσόσκονη της προχθεσινής στέψης του πρωταθλητή Ευρώπης και ο άκραίος της ρωσικής Ζενίτ Καζάν, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωταθλήτρια Ρωσίας για χάρη της 7ης στη ρωσική Superleague, Γενισέι Κράσνογιαρσκ, αφού ο ανταγωνισμός στην κάτοχο του Champions League δεν… παλεύεται!

“Η Ζενίτ είναι το δεύτερο σπίτι μου, αλλά έχω πάρει την απόφαση να αλλάξω σύλλογο. Είναι δύσκολο να παίξεις, όταν οι ανταγωνιστές σου στα άκρα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο”, παραδέχθηκε ο “τρελάρας” διεθνής Αλεξέι Σπιριντόνοφ, που είναι στην ομάδα από το 2014, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά στη φετινή ευρωπαϊκή σεζόν χρησιμοποιήθηκε μόλις σε 11 σετ από τον Αλεκνό και καθόλου στο φάιναλ φορ της Κρακοβίας.

“Πιστεύω ότι στην Κράσνογιαρσκ θα έχω πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αυτή τη στιγμή είναι αυτό που χρειάζομαι περισσότερο” υποστήριξε απογοητευμένο το “κακό παιδί” της 8άκις πρωταθλήτριας Ρωσίας.

Σε αντίθεση πάντως με τον Σπιριντόνοφ, με τη Ζενίτ πριν μία εβδομάδα ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο ο Αμερικανός ακραίος, Ματ Άντερσον και ο Βούλγαρος λίμπερο, Τέντι Σαλπάροφ.