ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τοτσίδου: «Επικεντρωνόμαστε στο Ευρωπαϊκό»

Τοτσίδου: «Επικεντρωνόμαστε στο Ευρωπαϊκό»

Η Σία Τοτσίδου ήταν το «κλειδί» του αγώνα στο τελευταίο ματς με την Σλοβενία, καθώς με την είσοδό της σταθεροποιήθηκε η υποδοχή της Εθνικής μας ομάδας και «γύρισε» το ματς, από το 2-0 στο 2-2. Παρότι στο τέλος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ελέω κάποιων λαθών, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρώτη θέση στον Β’ Όμιλο.

«Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι μας, όμως όλες ανεβάσαμε την απόδοσή μας μετά το δεύτερο σετ, και διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Θέλαμε πολύ να κάνουμε την ανατροπή και να φύγουμε νικητές από αυτό το ματς. Τα δώσαμε όλα στο τέλος όμως κολλήσαμε σε μια περιστροφή και έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά είμαι πολύ περήφανη για τις συναθλήτριές μου, καθώς πολύ λίγες ομάδες μπορούν να γυρίζουν τέτοια ματς από το 2-0 και σίγουρα αυτό θα μας κάνει πιο δυνατές για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο volleyball.gr η διεθνής ακραία, ενώ σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι πρόσθεσε: «Πάντοτε είμαστε όλες έτοιμες για να μπούμε να βοηθήσουμε την ομάδα όποτε χρειαστεί. Αν κάτι δε πηγαίνει καλά είμαστε όλες εκεί για να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε».

Τέλος κάνοντας τον απολογισμό του τουρνουά, η Σία Τοτσίδου σημείωσε: «Είμαι λίγο απογοητευμένη από το πρώτο ματς από την Σλοβενία στο Βραχάτι, όπου κάναμε μια άσχημη εμφάνιση και ήρθε η ήττα. Παρόλα αυτά ήταν σε αρχικό στάδιο η προετοιμασία μας. Στην πορεία του τουρνουά δείξαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την πρώτη θέση από την Σλοβενία. Από εδώ και πέρα επικεντρωνόμαστε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου εκεί θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμες».