CHALLENGE CUP

Τουρ: «Κοινό ανάξιο του αθλήματος»

Τουρ: «Κοινό ανάξιο του αθλήματος»

Το… 4ο σετ παίζει η Τουρ εξωαγωνιστικά και πέραν της ένστασης που κατέθεσε η γαλλική ομάδα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, χαρακτήρισε μέσα από τα social media το κοινό στο κλειστό του Ρέντη ως ανάξιο του αθλήματος!

Πιο συγκεκριμένα στο φινάλε του τρίτου σετ, οι υπεύθυνοι που χειρίζονται το λογαριασμό της ομάδας στο Facebook έγραψαν: “Τρίτο σετ για την Αθήνα η Τουρ έχασε 3-0 μπροστά σε κοινό ανάξιο του αθλήματος”.

fb_tour

Από την άλλη τη δική του εκδοχή έδωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram o Νέιθαν Γουνεμπάινα γράφοντας: «Στο φινάλε του 1ου σετ (23-23 νομίζω) πήγα στο σερβίς, άκουσα ήχους της μαϊμούς. Αποφάσισα λοιπόν να σταματήσω να παίζω και κατευθύνθηκα στα αποδυτήρια αφού ενημέρωσα τον διαιτητή. Λίγα λεπτά αργότερα με καθησύχασαν ότι η κατάσταση ηρέμησε. Επέστρεψα στη σάλα ο διαιτητής με απέβαλλε γιατί έφυγα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του.

Αυτό συνέβη στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα!!! Δεν ψάχνομαι για να δημιουργήσω διαμάχη, απλώς διευκρινίζω τα πράγματα για όσους θέλουν να μάθουν το λόγο της αποβολής μου. Ευχαριστώ».

natho14