A2

Mini volley στη Νέα Βύσσα

Mini volley στη Νέα Βύσσα

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πολλών παιδιών ο ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας πραγματοποίησε τουρνουά Mini Volley με την συμμετοχή του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, του Άθλου Ορεστιάδας, του Έβρου Σουφλίου και του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

Με την συμμετοχή 150 παιδιών από Δημοτικά σχολεία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Νέα Βύσσα το τουρνουά Mini Volley που διοργάνωσε για 2η χρονιά ο ΑΟ Νέας Βύσσας.

Στην φετινή διοργάνωση εκτός από τους γηπεδούχους συμμετείχαν ο ΑΟ Ορεστιάδας, ο Άθλος Ορεστιάδας καθώς και οι Έβρος Σουφλίου και Φοίνικας Αλεξανδρούπολης  και με πρωτότυπα παιχνίδια προπόνησης που είχαν στόχο την αύξηση αντίληψης , ταχύτητας , δύναμης και αντανακλαστικών έκαναν τη διαδικασία της προπόνησης διασκεδαστική και ευχάριστη.

Υπεύθυνος συντονισμού του τουρνουά ήταν ο  προπονητής Τάσος Βλασακίδης με τη συνεργασία των Κώστα Τεμελούδη, Σάκη Σκαρλατίδη ,Μιχάλη  Κόβατς  και Γιώργου Δούλια.

VYSSA-ACADEMY-MINI-VOLLEY-2017 VYSSA-ACADEMY-MINI-VOLLEY-3-2017

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...