Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τουρνουά στη μνήμη του Χρ. Παπαθανασίου

Τουρνουά στη μνήμη του Χρ. Παπαθανασίου

Τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του Χρ.Παπαθανασίου (στις 19/12 συμπληρώθηκε ένας χρόνος απο την αποφράδα εκείνη μέρα που ο Χρήστος έφυγε απο κοντά μας ), διοργανώνει η Θέτιδα Βούλας 6-7/1 στο κλειστό “Γεώργιος Γεννηματάς” με τη συμμετοχή του ΠΑΟ, Μαρκόπουλου και Βριλησσίων.  Μάλιστα η διοίκηση της Θέτιδας, εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει:

“Ο Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας θέλοντας να τιμήσει έναν άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τον σύλλογο και δεν θα φύγει απο κοντά μας, διοργανώνει το 1ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών «Χρήστος Παπαθανασίου» το διήμερο 6& 7 Ιανουαρίου στο Κλειστό  Γυμναστήριο Γεώργιος Γεννηματάς της Βούλας.

Στο τουρνουά θα έχουμε την τιμή να μετέχουν ο Παναθηναϊκός, το Μαρκόπουλο και τα Βριλήσσια τους οποίους συλλόγους και ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησης συμμέτοχής τους.

Παράλληλα εκτός των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν, επειδή ο Χρήστος Παπαθανασίου διακρινόταν για την έντονη επιθυμία του για προσφορά.

Σας καλούμε όλους να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλά είδη πρώτης ανάγκης μπορούμε, έτσι ώστε εκτός από τις κερκίδες, να γεμίσουμε πολλές κούτες και να τις διαθέσουμε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, βοηθώντας τους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη! .

Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει την Τετάρτη  21 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως την λήξη του τουρνουά στις 7 Ιανουαρίου.

Ελάτε λοιπόν να τιμήσουμε τον Χρήστο μας όπως αξίζει σε ένα άνθρωπο που η λέξη που αρμόζει για να περιγράψεις την ψυχή του είναι καλοσύνη. Στις 6 &7 Ιανουαρίου σας περιμένουμε όλους να ετοιμάσουμε την καλύτερη γιορτή για τον κόουτς μας.”

 Το πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

18:00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Μαρκόπουλο Revoil

20:00 Τελετή Έναρξης

20:30 Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας – ΦΟ Βριλησσίων

Σάββατο 7 Ιανουαρίου

18:00 Μικρός Τελικός

20:00 Μεγάλος Τελικός

22:00 Τελετή Λήξης