ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τουρνουά x 2, διασκέδαση x 3 στη Ναύπακτο (fot)

Τουρνουά x 2, διασκέδαση x 3 στη Ναύπακτο (fot)

Δύο τουρνουά διοργάνωσε η Ομόνοια Ναυπάκτου το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου γεμίζοντας το κλειστό γυμναστήριο στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο μικρά παιδιά, επίδοξους βολεϊμπολίστες, παιδιά που προπονούνται στις ακαδημίες της όλη τη χρονιά.

Το Σάββατο 12 Μαΐου όλο το γήπεδο ντύθηκε σε “ροσονέρι” χρώματα, μιας και καλεσμένη της Ομόνοιας Ναυπάκτου ήταν η ομάδα της Παναχαϊκής. Περισσότερα από 80 παιδιά με το σήμα της ομάδας τους στα κόκκιναμαυρα μπλουζάκια τους αγωνίστηκαν για περισσότερες από τρεις ώρες διασκεδάζοντας μέσα από το άθλημα που επέλεξαν να ακολουθήσουν. Πρώτα ξεκίνησαν τα παιδιά του Δημοτικού με ομάδες τριών ή τεσσάρων ατόμων ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν τα παιδιά του Γυμνασίου σε ομάδες των έξι ατόμων.

omonoia_naupaktou_panaxaiki

Την Κυριακή 13 Μαΐου αθλητές και γονείς γέμισαν εκ νέου το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες με περισσότερα από 100 παιδιά να συμμετέχουν στο τουρνουά. Μαζί με τους μικρούς αθλητές και οι υπεύθυνοι των τριών ομάδων που συμμετείχαν: Ράνια Πανουτσοπούλου και Θάνος Τσάμης από τα Αστέρια Αχαΐας, Λούλα Τριανταφυλλοπούλου και Στεφανία Μωραΐτη από την Παναχαϊκή, Κυριάκος Κοκόλας και Ντίνος Τσακανίκας από την Ομόνοια Ναυπάκτου έδειξαν να το διασκεδάζουν το ίδιο και να περνούν ένα όμορφο μεσημέρι στο κλειστό της Ναυπάκτου. Η διοίκηση της Ομόνοιας είχε φροντίσει να υπάρχει στο χώρο μουσική καθώς επίσης νερά και αναψυκτικά για τους αθλητές δίνοντας χαρακτήρα πάρτι στην όλη εκδήλωση και όλοι οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν άψογα ξεδιπλώνοντας πέρα από το αθλητικό και το χορευτικό τους ταλέντο με το τουρνουά να τελειώνει με χορό από τα παιδιά και των τριών ομάδων, Παναχαϊκής, Αστεριών Αχαΐας και Ομόνοιας Ναυπάκτου.

omonoia_naupaktou 2

Οι υπεύθυνοι της Ομόνοιας Ναυπάκτου, προπονητές και διοίκηση, ευχαριστούν τους υπευθύνους των δύο Αχαϊκών ομάδων για τη συμμετοχή τους στα δύο τουρνουά και την άμεση απόκριση των διοικήσεών τους στο κάλεσμα του Ναυπακτιακού συλλόγου.