DARK ROOM

Τους ετοιμάζει για το… Super Bowl ο Νταλ Ζότο

Τους ετοιμάζει για το… Super Bowl ο Νταλ Ζότο

Έναν… πρωτότυπο τρόπο προπόνησης εφάρμοσε “με το καλημέρα” στη νέα του ομάδα, την Ταουμπατέ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Ρενάν νταλ Ζότο, που τέσταρε τις αντοχές των παικτών του, στο… αμερικάνικο ποδόσφαιρο!

01

Είχαμε ακούσει τον Μπερναρντίνιο στο παρελθόν για προπόνηση της σελεσάο, σε αεροδρόμιο, έχουμε δει πολλάκις τους βολεϊμπολίστες να παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που έκανε ο Νταλ Ζότο στους παίκτες του, δεν το χουμε ξαναδεί.

00

Στο γυμναστήριο του Abaeté οι αθλητές χωρίστηκαν σε ημίγυμνους και με φανέλες και έγινε… παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως! Δεν μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς, αφού ο προπονητής τους τους είχε ξεκαθαρίσει μετά το ματς με τη Rineirao, ότι όποιος δεν ακολουθούσε το ρυθμό προπονήσεων όλης της εβδομάδας, θα έμενε εκός… αποστολής από το επόμενο ματς.

03

Στόχος του Nταλ Ζότο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του globoesporte.globo.com, με αυτή την… διαφορετική προπόνηση, ήταν να δοθεί στην ομάδα έντονος ρυθμός, αφού σύμφωνα με όσα υποστήριξε  τα αποτελέσματα στο γήπεδο φαίνονται μόνο όταν τα επίπεδα σωματικής-φυσικής κατάστασης και τακτικής ευθυγραμμίζονται απόλυτα.

Foto: Renato Antunes | Maxx Sports Brasil