BEACH VOLLEY

Τρελό κέφι στο The Lamberts Beach Volley Series!

Τρελό κέφι στο The Lamberts Beach Volley Series!

Με πολύ κέφι, εντυπωσιακούς αγώνες και με τη συμμετοχή 60 ομάδων, ολοκληρώθηκαν τα πρώτα τουρνουά “The Lamberts Beach Volley Series by Efi Sfyri”, για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Η πρωτοπόρος εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Lamberts και η Πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή (Vari Sports Club BV Academy) ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια σειρά από τουρνουά beach volley, στο Varkiza Resort –Υabanaki Βeach 3, 17 και 31 Ιουλίου.

Μία εταιρεία με κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της υγείας, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος των αθλητών, στο πιο συναρπαστικό άθλημα του καλοκαιριού! Η Lamberts, με τα κορυφαία συμπληρώματα κλινικής διατροφής ήταν εκεί, προσφέροντας στους συμμετέχοντες που αγωνίζονται κάτω απ ́ τον ήλιο, τη μέγιστη προστασία αλλά και ενέργεια, για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!

Το πρώτο μεικτό τουρνουά “The Lamberts Beach Volley Series by Efi Sfyri”, ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό τελικό που κρίθηκε στο tie-break για τη νικήτρια ομάδα των Γιάννη Σταμπέλου και Δωριάννας Λεοντιάδου κόντρα στους Γ. Κανατσούλη και Λήδα Σαριδάκη (15-13, 13-15, 11-8).

Το 2ο τουρνουά έκλεισε με τον τελικό αγώνα που βρήκε νικητές τους Βασίλη Κόκκινο και την Αννίτα Αγάθου κόντρα στον Άγγελο Στάμου κα τη Μάρι Λαμπάκη με 2-0 σετ (15-10, 15-11) για την κατηγορία Silver. Παράλληλα στην κατηγορία Gold, ο Χρήστος Χήκας και η Νάντια Ζαμπιάκη επικράτησαν με σκορ 2-0 (15-10, 15-11) κόντρα στο Γιώργο Κανατσούλη και τη Μίνα Τσαπούρη.

Το 3ο και τελευταίο τουρνουά βρήκε νικήτριες τις Μίνα Τσαπούρη και Ιωάννα Καραγιαννοπούλου στο γυναικείο Queen of the Beach. Στους άνδρες της κατηγορίας Silver, ο Κώστας Σιακαβάρας και ο Ιάκωβος Σταυρουλάκης επικράτησαν των Νίκου Ζινιέρη και Χρήστου Κόσκορου με 2-0 σετ (16-14, 15-6). Στο ανδρικό της κατηγορίας Gold νικητές αναδείχθηκαν ο Λάμπρος Χαλβατζής και ο Πέτρος Χαλβαντζής που επικράτησαν των Δημήτρη Μπιθέλη και Μάνου Συλιγνάκη με 2-1 σετ (9-15, 15-10, 11-8)

Η Έφη Σφυρή δήλωσε: “Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές δεδομένης της υπεροχής της εταιρείας Lamberts στη φροντίδα των αθλητών. Υπέροχα τουρνουά που ολοκληρώθηκαν με τη δύση του ηλίου σε μια ατμόσφαιρα πάρτυ στην παραλία Varkiza Resort – Yabanaki Beach.”

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν συμπληρώματα διατροφής Lamberts,εξειδικευμένα για τη φροντίδα των αθλητών.