ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τριανταφυλλίδης: «Έλλειψη σεβασμού η απουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ»

Τριανταφυλλίδης: «Έλλειψη σεβασμού η απουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ»

Πάντα αυθεντικός και χειμαρρώδης ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στηλίτευσε την απουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου από την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό της Γάνδης που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Φοίβο Μελισσίων.

Μετά την όμορφη εκδήλωση όλοι οι «μύθοι» του παρελθόντος συγκεντρώθηκαν και δείπνησαν μαζί με τα αστεία και τα πειράγματα μεταξύ τους να φανερώνει το λόγο που η συνταγή της επιτυχίας παραμένει αναλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του Sportsonair που κατέγραψε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη να εκφράζει ένα μεγάλο παράπονο.

«Θα μου επιτρεψετε να ασχοληθώ με κάτι πιο βαρύ που και λόγω ιδιοσυγκρασίας θα πρέπει να αναφέρονται. Σήμερα ήταν τα 30 χρόνια μιας ομάδας, μιας σημαντικής ομάδας, μπορεί κάποιους να τους έχει κουράσει, κάποιους να είναι το μοναδικό και να λένε πάλι τη Γάνδη θα βραβεύσουμε, το καταλαβαίνω. Είναι τα τριάντα χρόνια όμως το κανε και το μπάσκετ που είχε αντίστοιχη επιτυχία και εμείς στο βόλεϊ που είναι η μοναδική μας και βράβευσε πολλούς. Δεν επιτρέπεται να λείπει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο Γιώργος ο Καραμπέτσος είναι και φίλος. Δεν επιτρέπεται, δεν έχει δικαιολογία ό,τι και να είναι. Εμένα προσωπικά με πρόσβαλλε η απουσία του», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συνέχισε:

«Η σημερινή μέρα είναι σημαδιακή. Είναι τριάντα χρόνια, είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν επιτρεπόταν όποια και δικαιολογία και να έχει να μην είναι εδώ και η αντικατάσταση με οποιονδήποτε στέλεχος της Ομοσπονδίας πέρασε σαν να μην υπήρχε. Ο αντίστοιχος που μίλησε είναι σαν να μην υππήρχε. Δεν καταλάβαμε ότι υπήρχε η Ομοσπονδία σήμερα. Πού; Στα τριάντα χρόνια της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού βόλεϊ. Τι σημαίνει αυτό; Έλλειψη σεβασμού και τίποτε άλλο. Είμαι κατηγορηματικός, είμαι λίγο πιο καυστικός, είμαι όμως ειλικρινής και δίκαιος με το αντικείμενο και γι αυτό το αναφέρω».

Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα αλλά και τις υπόλοιπες συνεντεύξεις του στο ακόλουθο βίντεο: