ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με «τρίποντο» έφυγε η Λάρισα από Τύρναβο

Με «τρίποντο» έφυγε η Λάρισα από Τύρναβο

Tρεις πολύτιμους βαθμούς κατάφερε να εξασφαλίσει η Meditrust ΑΕΛ παίρνοντας την νίκη με 3-1 σετ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Τύρναβο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Ανδρών.

Της Δήμητρας Πέτρου

Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη και χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, με εξαίρεση το δεύτερο σετ, πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση. Ο προπονητής της Meditrust ΑΕΛ, Νίκος Καλαθάς δήλωσε: “Ήταν ένα εύκολο ματς και είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε εφήβους και αθλητές που δεν είχαν αρκετή συμμέτοχη μέχρι τώρα. Δεν πιεστήκαμε καθόλου γενικά παρά μόνο στο δεύτερο σετ που κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να αντιδράσει και να το κατακτήσει. Συνεχίζουμε δυναμικά με έμφαση στους μικρούς σε ηλικία παίκτες με σκοπό να κλείσουμε με νίκες στα επόμενα δυο παιχνίδια μια ήδη επιτυχημένη χρόνια”.

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Πατσιαβούρας,Ραούλης, Μαυρουδής,Ταμπόσης, Παπαχρήστος,Καμβούκος Ν ,Λίλης,Παπανικολάου, Καμβούκος Μ.

MeditrustΑΕΛ (Ν. Καλαθάς): Μακρής-Τσιάρας, Μπαλάσας, Αρχοντής, Παπαστεργίου, Δορδοκίδης, Ματούλας, Σαμιώτης, Μαντάρας, Γραμμένος, Τσιώλης, Γρούσπας.

Φωτό: Nikos Koutras