Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τρεις αναμετρήσεις στη 18η στροφή

Τρεις αναμετρήσεις στη 18η στροφή

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 18η στροφή του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Ο Πανναξιακός υποδέχεται τους Μακεδόνες (live streaming από το Youtube του Πανναξιακού. Οι Μακεδόνες με 35 βαθμούς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλουν την άτυπη ρεβάνς, για τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του final-4. Η ομάδα της Νάξου… έρχεται από ρεπό και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της τετράδας.

Στη δεύτερη αναμέτρηση, η Κόρινθος φιλοξενεί στον Εύοσμο τον Αίαντα. H Κόρινθος θέλει την πρώτη της νίκη στην έδρα της αλλά και το θετικό αποτέλεσμα μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη, η ομάδα του Ηλία Ζωλασταθιάδη με 24 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και κυνηγάει τον 5ο Πανναξιακό.

Τέλος, το Μαρκόπουλο αναμετράται στα Μεσόγεια με τον Άρη (live streaming από το telesport.gr ). Το Μαρκόπουλο βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και θέλει να πετύχει την 3η φετινή νίκη του και 2η στην έδρα του. Ο Άρης, μετά την ήττα του από τον ΑΟ Θήρας την περασμένη εβδομάδα, θέλει το τρίποντο για να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από την 5η θέση.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/2):

18.00: Πανναξιακός – Μακεδόνες Αξιού

18.00: Αίας Ευόσμου – ΑΣΠ Κόρινθος

18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΣ Άρης