ΔΙΕΘΝΗ

Τρίτωσε το καλό… ποδαρικό της Κωνσταντινίδου (fot)

Τρίτωσε το καλό… ποδαρικό της Κωνσταντινίδου (fot)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Texas Cristian University της διεθνούς μας πασαδόρου κατέκτησε λίγο πριν το εναρκτήριο σερβίς του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, τον τίτλο στο τουρνουά προετοιμασίας «Cowtown Classic» που φιλοξένησε στο Φορθ Γουόρθ της Πολιτείας του Τέξας, που εδώ και δύο μέρες συγκλονίζεται από τον τυφώνα Χάρβεϊ.

konstantinidou 1

Στο εναρκτήριο τουρνουά της σεζόν οι «Horned Frogs», καθοδηγούμενες με μαεστρία από την 21χρονη Θεσσαλονικιά Senior (σ.σ τελειόφοιτη), Λαμπρινή Κωνσταντινίδου έδειξαν πολύ καλά στοιχεία μπροστά στον κόσμο τους, κερδίζοντας τις αντιπάλους τους χωρίς απώλεια σετ, κάτι που άφησε ικανοποιημένη την απαιτητική προπονήτρια, Τζιλ Κέιμερ, που έδωσε χρόνο συμμετοχής και στην έτερη πασαδόρο της, Σμιθ.

konstantinidou 2

Στο α’ ματς με 14 ασίστ της Λαμπρινίδου η «οικοδέσποινα» επικράτησε με 3-0 (25-23, 25-18, 25-13) του UTSA και ζευγαρώνοντας με 3-0 (26-24, 26-24, 27-25) τις νίκες της απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Coastal Carolina, το Νο 11 των γηπεδούχων πανηγύρισε για άλλη μια φορά τον τίτλο στο «δικό» της τουρνουά.

Σήμερα τα ξημερώματα το TCU δίνει το τελευταίο του φιλικό κόντρα στο Rice στο «The Rickel inside the University Recreation Center» του πανεπιστημίου του Τέξας, στο περιθώριο του τυφώνα  Χάρβεϊ, ισχυρότερος τυφώνας που έχει πλήξει το Τέξας τα τελευταία 50 χρόνια και δυστυχώς το πέρασμά του στοίχισε ζωές τα τελευταία δύο 24ωρα. Ωστόσο, παρά την εύλογη ανησυχία των γονέων, τόσο η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου όσο και οι συμπαίκτριές της, είναι καλά και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...