Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τσατσούρι στο ΖΑΟΝ, Αργυρίου στα «πράσινα»

Τσατσούρι στο ΖΑΟΝ, Αργυρίου στα «πράσινα»

Βίοι αντίθετοι για την Τζώρτζια που φεύγει από την Κυψέλη για τα Βόρεια προάστεια και την συνονόματή της Γεωργία που αφήνει το «Ζηρίνειο», για χάρη του «τριφυλλιού».

Αν και βγαλμένη λοιπόν από τα… σπλάχνα του Παναθηναϊκού, η «Τζο» Τσατσούρι, έμεινε ελεύθερη από το «τριφύλλι» και για πρώτη φορά στην αθλητικής της καριέρα θα φορέσει έπειτα από έξι χρόνια τη φανέλα άλλου συλλόγου.

Η νεαοποκτηθείσα άσος του ΖΑΟΝ, “γέννημα θρέμμα” των ακαδημιών του «τριφυλλιού», όπου αγωνίστηκε και ως κεντρική, υπέγραψε πριν από λίγη ώρα το νέο της συμβόλαιο με την ομάδα της Πέπης Μπλάμη, η οποία συνεχίζει τις απαραίτητες κινήσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ ενόψει της προσεχούς σεζόν της Α2 Γυναικών.

Σε αυτή την ομάδα δεν θα βρίσκεται η μέχρι πρότινος μπλοκέρ του ΖΑΟΝ, Γεωργία Αργυρίου, που στα 26 της χρόνια (1,84μ), έπειτα από τις προηγούμενες παρουσίες της στις ομάδες του Κορυδαλλού (Άρτεμις, Ειρήνη) κάνει το βήμα παραπάνω και πάει στον Παναθηναϊκό, για να ενισχύσει την φετινή προσπάθεια διάκρισης της ομάδας του Γιώργου Ρούσση.