Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τσούπκοβιτς: «Περήφανος για Φράγκο και φιλάθλους»

Τσούπκοβιτς: «Περήφανος για Φράγκο και φιλάθλους»

Το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Ανδρέα Φράγκου (αναδείχτηκε MVP 4ης αγωνιστικής) αλλά και των φιλάθλων του Ολυμπιακού, για τη θερμή συμπαράσταση  τους στο νικηφόρο ματς με τον ΠΑΟΚ, έπλεξε με δηλώσεις του στο osfp.gr, ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς. Ο Σέρβος ακραίος του Ολυμπιακού σχολίασε χαρακτηριστικά :

«Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς κάποιους σημαντικούς παίκτες του, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι θα είναι ένα καλό τεστ αφού μέχρι στιγμής δεν είχαμε δώσει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. 

 Όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενη μου συνέντευξη, πολλά εξαρτώνται από εμάς και την ποιότητα μας. Έχουμε πολλές λύσεις στο ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες. Παίξαμε όσο χρειαζόταν για να κερδίσουμε και σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Εδώ θέλω να αναφέρω ότι είμαι περήφανος για τον Φράγκο, που μπήκε και έπαιξε ένα τέλειο παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ για αυτόν!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε το καθήκον του και μας υποστήριξε σημαντικά. Χαίρομαι όταν τραγουδάνε παρόμοια συνθήματα με του Ερυθρού Αστέρα και μας δίνουν ώθηση όταν δεν είμαστε καλοί στο γήπεδο. Είναι απίστευτος ο κόσμος μας και μαζί του μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Τώρα χρειαζόμαστε μερικές εβδομάδας σκληρής δουλειάς για να δέσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε ομάδα. Μόλις γίνει αυτό το επίπεδο μας θα ανέβει πολύ ψηλά».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...