Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τσβετάνοβα: «Μου άρεσε πολύ το Μαρκόπουλο» (fot)!

Τσβετάνοβα: «Μου άρεσε πολύ το Μαρκόπουλο» (fot)!

Η αγαπημένη “Γκάμπι” του Πανναξιακού και Ολυμπιακού,λίγες ώρες μετά το πέσιμο της αυλαίας του 4ου “Plovdiv Cup 2016” στη Φιλιπούπολη της Βουλγαρίας  εξεφρασε στο Volleyplanet την άποψη, πως η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη είναι μακράν καλύτερη απο εκείνη που αντιμετώπισε πέρισυ και μπορεί να κάνει μία καλή πορεία.

tsvetanova-3

Αρχικά η Βουλγάρα άσος, Τσβετάνοβα, που απ’ τον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό επέστρεψε φέτος για 3η χρονιά στην πρωταθλήτρια, Μαρίτσα Πλόβντιβ (Φιλιπούπολης), λίγο μετά το πέσιμο της αυλαίας του παραδοσιακού 4ου διεθνούς γυναικείου τουρνουά “Plovdiv Cup 2016” εξέφρασε στο Volleyplanet τη χαρά της που βρέθηκε ξανά κοντά στο ελληνικό… στοιχείο.

fasi_markopoulo

“Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά και χάρηκα πάρα πολύ που παίξαμε κόντρα στο Μαρκόπουλο. Έχω πεθυμήσει την Ελλάδα, τις παλιές μου συμπαίκτριες αλλά και τους φίλους που έχω εκεί. Για αυτό το συγκεκριμένο ματς της πρεμιέρας με πλημμύρισε πολλά και έντονα συναισθήματα…” τόνισε η όμορφη “Γκάμπι” στο Volleyplanet.

maritza_markopoulo-2

Πέρα όμως από την παρουσία του 3ου στην κατάταξη Μαρκόπουλου που προσέδωσε άλλο “χρώμα” στη διοργάνωση, η πρεμιέρα κόντρα στην ελληνική ομάδα είχε ξεχωριστή αξία για τις γνώριμες στο ελληνικό κοινό άσους της Μαρίτσα, Τένεβα, Τσβετάνοβα και Τσέσλιαρ καθώς το ματς με τον Α.Ο.Μ. ήταν το πρώτο φετινό φιλικό εντός έδρας και είχε το χαρακτήρα των… αποκαλυπτηρίων της φετινής ομάδας, που θα συμμετάσχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπροστά στους φιλάθλους της.

markopoulo_panhgyriko

Το Μαρκόπουλο ωστόσο, με την πολύ καλή του εμφάνιση, λίγο έλειψε να χαλάσει την γιορτή στο Πλόβντιβ, καθώς τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη “κοίταξαν στα μάτια” τις πρωταθλήτριες Βουλγαρίας οι οποίες μέχρι να τελειώσει το ματς… καρδιοχτύπησαν! Για αυτό και η Τσβετάνοβα εξήρε την φετινή ομάδα των Μεσόγειων.

tsvetanova

Σε αντίθεση με το Μαρκόπουλο, το παιχνίδι αυτό για μας δεν ήταν το πρωτο φιλικό που δώσαμε φέτος στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, αλλά ήταν το πρώτο στο Πλόβντιβ, στο γήπεδό μς μπροστά στον κόσμο μας. Το Μαρκόπουλο μου άρεσε και πραγματικά έχει πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, εμείς δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά υπήρξαν στιγμές στο ματς όπου παίχθηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου, όπως και σε όλο το τουρνουά” επεσήμανε η “επιθετική αιχμή” της Μαρίτσα, που είναι πολύ αισιόδξη για την πορεία της ομάδας της σε Βουλγαρία και Ευρώπη, παρά την, ανεπίσημη, 2η θέση στο “δικό” της τουρνουά.

plovdiv-cup-2

‘Έγινε ένα τουρνουά που σκοπό έχει να μας δείξει τις αδυναμίες μας και που πραγματικά είμαστε… Είναι κι αυτό μέρος της προετοιμασίας. Σίγουρα θα θέλαμε και για τους φιλάθλους μας να κερδίσουμε το τουρνουά, αλλά όπως είπα και πριν δεν έχει τόση σημασία… Σημασία έχει πως αισθάνομαι ωραία στην ομάδα μου και έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για τη φετινή χρονιά”.

maritza

Photos: BGvolleyball.com