ΔΙΕΘΝΗ

Τζίμπα Vs Β. Γκρμπιτς στην… πούδρα του Αγίου Βαλεντίνου (φωτό)!

Τζίμπα Vs Β. Γκρμπιτς στην… πούδρα του Αγίου Βαλεντίνου (φωτό)!

Ένα ιστορικό event με τη συμμετοχή πολλών σουπερστάρ του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ θα παρουσιάσουν στις 14 Φεβρουαρίου η Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB) και Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ (CEV) σε συνεργασία με τους διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Ν. Κορέας (9-25/2) στις εγκαταστάσεις του «Austria House 2018» στο πλαίσιο της προβολής του Snow Volleyball στο επικείμενο σημαντικό χειμερινό ραντεβού του αθλητισμού.

austria_house

Ανήμερα λοιπόν του Αγίου Βαλεντίνου στην Πιοντσάνγκ, κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος σε σάλα και άμμο, θα αναβιώσουν ξανά τις “τιτανομαχίες” Βραζιλίας-Σερβίας του παρελθόντος, σε έναν μοναδικό αγώνα επίδειξης στο χιόνι, για να γνωρίσει ακόμη περισσότερο το κοινό αυτό το νέο άθλημα του βόλεϊ στο χιόνι, που αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους.

snow_volleyball 3

Για πρώτη φορά λοιπόν στην… πούδρα θα δούμε να αγωνίζονται τον 41χρονο θρυλικό Βραζιλιάνο τρις χρυσό Ολυμπιονίκη και ισάριθμες φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της «σελεσάο» Τζίμπα, τον 48χρονο Σέρβο,  θρυλικό επίσης πρώην Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή του ΠΑΟΚ, Βλάντιμιρ Γκρμπιτς, τον 44χρονο, επίσης Βραζιλιάνο ολυμπιονίκη και τρις παγκόσμιο πρωταθλητή μπιτς βόλεϊ, Εμάνουελ Ρέγκο, όλοι τους μέλη πλέον του Hall Of Fame του αθλήματος.

emanuel_rego

Τις μορφές αυτές του Παγκόσμιου Βόλεϊ θα πλασιώσουν η Κινέζος χάλκινος Ολυμπιονίκης μπιτς βόλεϊ του 2008, Χουέ Τσεν, η Νοτιο Κορεάτισσα MVP των Ολυμπιακών Αγώνων βόλεϊ του 2012, Κιμ Γέονγκ Κουνγκ και οι αστέρες μπιτς βόλεϊ της Αυστρίας Στέφανι Σβάιγκερ και Νίκολας Μπέργκερ.

kim_yeong_koung

Photo: FIVB/GetImage