Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τζούριτς : «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λίγκ» (vd)

Τζούριτς : «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λίγκ» (vd)

Η χρονιά ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ με τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά να βρίσκονται ήδη στο γήπεδο και να συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τους Τζούριτς και Τερζή να δηλώνουν στο PAOK TV αισιόδοξοι για την νέα σεζόν…

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στους εγχώριους τίτλους και μια καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λίγκ είναι οι στόχοι του φετινού ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά και αυτούς φρόντισε να επαναλάβει ο Δημήτρης Τζούριτς με δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV.

O διεθνής διαγώνιος του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας υπογράμμισε «Οι στόχοι της φετινής χρονιάς είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για υψηλούς στόχους (πρωτάθλημα, Κύπελλο) και ελπίζω να έχουμε και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο γιατί ξεκινάμε τον Οκτώβριο και δεν είμαστε πλήρης ακόμη αφού απουσιάζουν οι παίκτες που είναι στην Εθνική ομάδα, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά. Με πολύ δουλειά- πάνω από όλα- πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Χρειαζόμαστε σίγουρα την υπομονή και υποστήριξη όλων, γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα, καινούργιοι παίκτες, καινούργιοι προπονητές και η οποία θα χρειαστεί τον χρόνο της για να φτιάξει το παιχνίδι της  και να γίνει ομάδα».

Όσον αφορά για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την επιλογή του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τζούριτς τόνισε «Οι λόγοι για τους οποίους ήρθα στον ΠΑΟΚ τους ξέρει ο περισσότερος κόσμος  που ασχολείται με το βολεϊ. Πέρσι έπειτα από μια δύσκολη χρονιά αποφάσισα να επιστρέψω. Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Η μόνη ομάδα που πραγματικά με ήθελε ήταν ο ΠΑΟΚ και κατ ευθείαν δέχθηκα την πρότασή του και εκμεταλλεύθηκα αυτή την ευκαιρία.

Δεν βλέπω την ώρα να δω τον κόσμο στο γήπεδο που έχω ακούσει και έχω δει τόσα πράγματα για την αγάπη και την τρέλα του κόσμου για τον ΠΑΟΚ.  ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ».

Τερζής : «Να κατακτήσουμε τους τίτλους»

terzis_paok_pylaia_18_19

Από την πλευρά του ο Θάνος Τερζής δήλωσε «Είμαστε 8-9 άτομα που ξεκινάμε την προετοιμασία της ομάδας. Οι στόχοι είναι γνωστοί. Είναι ο πρωταθλητισμός. Είναι να είμαστε μέσα στα μεγάλα παιχνίδια και να κατακτήσουμε τους τίτλους της νέας χρονιάς».

https://www.youtube.com/watch?v=vaDeK4JOB4k&feature=youtu.be

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...