Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βάλκιερς : “Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε”

Βάλκιερς : “Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε”

Οι ήττες από Φοίνικα Σύρου και ΠΑΟΚ μπορεί να προκάλεσαν “κραδασμούς” στον ΠΑΟΚ ωστόσο ο Ματίας Βάλκιερς δηλώνει πως όλοι είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά εν όψει Play-off όπου και θα κριθεί ο βασικός στόχος της ομάδας…

Το γεγονός πως το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ έχει λιγότερα παιχνίδια δίνει την ευκαιρία στους “ασπρόμαυρους” να δουλέψουν ακόμη καλύτερα προκειμένου να παρουσιαστούν όπως πρέπει στα play -off έχοντας διορθώσει τα λάθη τους.

Ένα πρόγραμμα με ένα μόνο παιχνίδι ανα εβδομάδα που δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του Ντανιέλε Ρίτσι να επικεντρωθούν στις αδυναμίες τους δουλεύοντας με γνώμονα το μέλλον και τα καθοριστικά παιχνίδια των Play-off αλλά και του Final 4 του Κυπέλλου.

Ο Ματίας Βάλκιερς αναφερόμενος για την προετοιμασία της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά “Είναι προφανές ότι είχαμε κάποια προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή έχουμε δυο εβδομάδες με μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Αυτό μας δίνει κάποιο χρόνο να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη και τα προβλήματά μας. Είμαι βέβαιος ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προετοιμαστείτε για τα playoffs”.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...