BETOSFAIRA

Βάση μας η Ρουμανία

Βάση μας η Ρουμανία

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Πολλά παιχνίδια υπάρχουν για την σημερινή ημέρα όπως θα δείτε και στο άρθρο με τις εκτιμήσεις της ημέρας, ωστόσο εδώ θα ξεχωρίσουμε τα 2 πιο δυνατά σημεία.

Μπάια Μάρε-Πλοέστι (Ρουμανία ΑΝΔΡΕΣ)

Εδώ θα κρατήσουμε το 0-3 για την Πλοέστι. Προσοχή ο αγώνας θα γίνει στην έδρα της Πλοέστι καθώς οι γηπεδούχοι για να μην κάνουν αυτό το μεγάλο ταξίδι ζήτησαν από την ομοσπονδία να παίξουν σήμερα στην έδρα τους και στον δεύτερο γύρο να παίξουν στην έδρα της Μπάια Μάρε επειδή την Τετάρτη θα αγωνιστούν στο κύπελλο εναντίον της Στεάουα. Περιμένω μια σοβαρή Πλοέστι σήμερα που θα θέλει να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι για να επικεντρωθούν στο πολύ σημαντικό αγώνα της Τετάρτης.

Τιμισοάρα-Λάσι (Ρουμανία ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Η Τιμισοάρα κάνει πολύ καλά παιχνίδια και με το μεγάλο της αστέρι, Ροξάνα Μπάξιτς, σε μεγάλα κέφια έχει μέχρι στιγμής 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η Λάσι δεν είναι ομάδα που μπορεί να πάρει βαθμό η βαθμούς μέσα στην Τιμισοάρα και το θεωρώ πολύ δύσκολο να πάρει πάνω από ένα σετ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΑΪΑ ΜΑΡΕ – ΠΛΟΕΣΤΙ            ΣΚΟΡ 0-3 (1.90)

ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΛΑΣΙ                        ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ -1.5 ΣΕΤ (2.10)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.