LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Βασιλακόπουλος: «Υπήρχαν πληροφορίες για έκπτροπα στην Κύπρο»

Βασιλακόπουλος: «Υπήρχαν πληροφορίες για έκπτροπα στην Κύπρο»

Μπορεί το φετινό Λιγκ Καπ να αποτελεί παρελθόν, αλλά μια η χτεσινή ανακοίνωση της ΚΟΠΕ και μια σημερινή αναφορά του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργου Βασιλακόπουλου που έγινε σε δηλώσεις του στον Arena FM αποδεικνύουν ότι σχετικά με τη ματαίωση του τουρνουά στην Κύπρο υπήρχε και καπνός… αλλά και φωτιά!

Αφορμή της δήλωσης Βασιλακόπουλου ήταν τα… δικά τους θέματα με την αντίστοιχη έδρα τελικού του μπάσκετ, όμως η σχετικά αναφορά του στο Λιγκ Καπ αλλά και η πληροφόρηση που ο ίδιος έδωσε ότι δηλαδή οι μυστικές υπηρεσίες της Κύπρου είχαν πληροφορίες για έκτροπα που θα γίνονταν στη Μεγαλόνησο είναι σίγουρα είδηση! Θυμίζουμε ότι το ρεπορτάζ του Volleyplanet  είχε αναφερθεί στις ενστάσεις και το φόβο των Κυπριακών Αρχών για επεισόδια.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα του κ. Βασιλακόπουλου: «Έχουμε κάνει εθνικό θέμα τον τελικό μπάσκετ. Πρέπει να είναι μια γιορτή αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνία δεν το επιτρέπει αυτό. Δείτε τι συνέβη με το φάιναλ φορ του Λιγκ καπ του βόλεϊ που ήταν να γίνει στην Κύπρο, επειδή παρενέβη το υπουργείο δημόσιας τάξης, γιατί είχαν από τις μυστικές υπηρεσίες πληροφορίες ότι θα γίνουν έκτροπα. Πρέπει να βρίσκουμε τον χώρο που πληροί όλους τους όρους ασφαλείας. Έχουμε ζήσει εμπειρίες γι’ αυτό το ψάχνουμε την καλύτερη λύση στην σημερινή πραγματικότητα. Συνήλθε η επιτροπή της ΕΟΚ και της αστυνομίας και αν δεν είναι η Λάρισα θα είναι η Αθήνα. Την αποδέχθηκαν όλοι αυτήν την εισήγηση».