ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Βασιλαντωνάκη: «Διάκριση στους Μεσογειακούς, πρόκριση στο Euro» (video)

Βασιλαντωνάκη: «Διάκριση στους Μεσογειακούς, πρόκριση στο Euro» (video)

Για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία προετοιμάζεται εδώ και δύο εβδομάδες με διπλές προπονήσεις στην Πορταριά η Εθνική Γυναικών, στην οποία εντάχθηκε και η διεθνής της ιταλικής Νοβάρα.

ethniki_gynaikon

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη, μετά από μία κουραστική σεζόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Νοβάρα, εντάχθηκε στην προετοιμασία της “γαλανόλευκης” και μιλώντας στο volleyball.gr αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται με τον νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκιγιέρμο Ναράνχο. Παράλληλα, τόνισε πως οι Μεσογειακοί Αγώνες θα βοηθήσουν την Εθνική έτσι ώστε να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019.
ethniki_gynaikon_naranjo
«Οι συνθήκες προετοιμασίας είναι πολύ καλές. Δουλεύουμε σιγά σιγά και σταθερά έτσι ώστε να μας γνωρίσει και ο νέος προπονητής, να τον γνωρίσουμε και εμείς. Έχει εμπειρία και το γεγονός ότι έχει δουλέψει με παίκτριες υψηλού επιπέδου μας βοηθάει να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας καλή δουλειά στις προπονήσεις. Στην προετοιμασία υπάρχει καλή οργάνωση και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι και τις επόμενες χρονιές. Δουλεύουμε όλες αυτές τις ημέρες σκληρά στην Πορταριά. Η δουλειά που γίνεται στα σωματεία είναι διαφορετική από αυτή που γίνεται στην Εθνική ομάδα. Κάθε μία Εθνική δουλεύει με τον δικό της ρυθμό. Πιστεύω σιγά σιγά βρίσκουμε η μία αθλήτρια την άλλη και τα πάμε καλά».
Για τους Μεσογειακούς αγώνες η Ανθή Βασιλαντωνάκη τόνισε: «Οι Μεσογειακοί θα μας βοηθήσουν να βρούμε ρυθμό και θα πάμε στην Ισπανία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ένα τουρνουά που θα μας βοηθήσει για να είμαστε έτοιμες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Υπάρχει στήριξη από όλους και δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».
Δείτε το σχετικό Video
https://www.youtube.com/watch?v=0D_1Q4oJkj4