ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Βασιλαντωνάκη: «Μπορούμε να χτυπήσουμε την Γαλλία»

Βασιλαντωνάκη: «Μπορούμε να χτυπήσουμε την Γαλλία»
Την αγωνιστικότητα και τα δυο πρώτα σετ της πρεμιέρας κόντρα στην Τουρκία κρατούν οι Βασιλαντωνάκη και Παπαφωτίου με το μυαλό στην μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου (23/8) κόντρα στη Γαλλία.
Η διεθνής διαγώνια, Ανθή Βασιλαντωνάκη είπε: «Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλά και ακόμα και οι ίδιες δεν το περιμέναμε. Κρατάμε το πείσμα και το πάθος που δείξαμε στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι είμαστε στο ευρωπαϊκό, το ευχαριστιόμαστε και προχωράμε στα επόμενα. Έχουμε την Γαλλία μπροστά μας και είναι ένας αντίπαλος που πιστεύουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε. Θέλουμε να νικήσουμε αυτή και τη Φινλανδία για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξεκινήσαμε καλά και θέλουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Το γεγονός ότι η Γαλλία νίκησε την Βουλγαρία μπορεί να είναι θετικό και αρνητικό για εμάς. Θα δείξει».
Η διεθνής πασαδόρος, Αθηνά Παπαφωτίου, σχολίασε: «Η Τουρκία είναι σε διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με μας. Στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο σετ παίξαμε πολύ καλά, αλλά όχι στο τρίτο. Όλες μας ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι και η ομάδα που είναι σε καλύτερο επίπεδο πήρε τη νίκη. Δεν ήταν στόχος αυτό το παιχνίδι για εμάς, τώρα έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό με την Γαλλία που νωρίτερα νίκησε την Βουλγαρία με 3-2. Κόντρα στην Γαλλία θα πρέπει να βγάλουμε την ίδια αγωνιστικότητα που είχαμε σήμερα γιατί με εξαίρεση το τρίτο σετ με την Τουρκία ήμασταν πολύ ανταγωνιστικές.