ΔΙΕΘΝΗ

«Βασιλιάς» στην Καρολάινα ο Άγγελος Μανδηλάρης!

«Βασιλιάς» στην Καρολάινα ο Άγγελος Μανδηλάρης!

Μετά την σπουδαία πορεία της διεθνούς μας, Όλγα Στράντζαλη ένα ακόμη “δικό μας παιδί” διαπρέπει στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ο 20χρονος ακραίος του Πανεπιστημίου Barton της North Carolina, Άγγελος Μανδηλάρης αναδείχθηκε ως καλύτερος επιθετικός παίκτης της χρονιάς του Conference Carolinas Men’s Volleyball.

mandilaris

Ο Μανδηλάρης, δευτεροετής φοιτητής από την Χαλκίδα, που μαζί με τον 22χρονο αδελφό του Βασίλη στα “Μπουλντόγκ” αποτελούν το δίδυμο της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ U22, έφτασε σε μια ακόμη σπουδαία διάκριση, καθώς στην διάρκεια της φετινής σεζόν είχε κερδίσει δύο φορές τον τίτλου του Conference Player.

mandilaris_aggelos_barton

Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ο Άγγελος Μανδηλάρης κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 370 επιθέσεις, με 4.02 ανα σετ, ενώ ήταν τέταρτος στην αποτελεσματικότητα με ποσοστό 313.

Παράλληλα ο Έλληνας διεθνής του μπιτς βόλεϊ, που συμπεριλήφθηκε στην πρώτη ομάδα της περιφέρειάς της Καρολάινα, ενώ ο αδελφός του Βασίλης, που σπουδάζει sports management, επιλέχθηκε στην 2η κορυφαία επτάδα της Περιφέρειας.

Conference_Carolinas

Offensive Player of the Year

Angelos Mandilaris, Barton

Defensive Player of the Year

Rob Valentine, Belmont Abbey

Freshman of the Year

Francisco Salinger Cenzual, Limestone


All-Conference Carolinas First Team

Jeff Sprayberry, King

Angelos Mandilaris, Barton

Liam Maxwell, Belmont Abbey

Robert Poole, Mount Olive

Aleksa Brkovic, Barton

Nick Drooker, King

Josh Donahue, Mount Olive

All-Conference Carolinas Second TeamKiel Bell, KingVasilis Mandilaris, BartonJon Wheaton, KingMatthew McManaway, North GreenvilleBret Rutledge, Mount OliveOscar Fiorentino, Barton

Rob Valentine, Belmont Abbey

Photo: Michael Tyler