A2

Βασίλης έφυγε, Βασίλης ήλθε…

Βασίλης έφυγε, Βασίλης ήλθε…

Ο Βασίλης Πανδής είναι εδώ και λίγες ώρες ο διάδοχος του Βασίλη Καλογερόγιαννη στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας και των Νεανίδων του ΑΟΦ Πορφύρα.

Η παρουσίαση του Βασίλη Πανδή στις αθλήτριες του Πορφύρα, έγινε απο τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος Μανώλη Κελέκο και την Εφορο Υποδομών Τασούλα Λιάρου, ενώ σε μία επίδειξη ήθους και συναδελφικότητας, ο προκάτοχός του, Βασίλης Καλογερόγιαννης, ο οποίος παρέδωσε την ομάδα σε εξαιρετικά θετικό, οικογενειακό κλίμα, με τα δεδομένα που διακρίνουν το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, καλοσώρισε το νέο τεχνικό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο 39χρονος νέος τεχνικός της ομάδας είναι Πειραιώτης παντρεμένος , πατέρας μίας κορούλας 6 ετών και ολοκλήρωσε πριν απο 1 χρόνο την αθλητική καριέρα του, αγωνιζόμενος με μεγάλη επιτυχία ως κεντρικός ενώ ο Πορφύρας είναι ο τρίτος προπονητικός σταθμός της σταδιοδρομίας του, καθώς, ξεκίνησε ως παίκτης-προπονητής απο την ανδρική ομάδα του Γέρακα  όπου είχε και την τεχνική ευθύνη των Κορασίδων και Νεάνιδων ) το 2012 , συνέχισε απο τον Αύγουστο του 2014 ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του Παμβοχαικού και πλέον έχει την πρώτη συνεργασία του με γυναικεία ομάδα.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Ως αθλητής αγωνίσθηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία με Πανερυθραικό κι Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στην Α2 Εθνική με ΑΕΚ, Πανερυθραικό, Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας, Φοίνικα Σύρου, Πανελλήνιο, Μίλωνα, Γέρακα και στην Β΄Εθνική με το Μοσχάτο και τον Εσπερο.

Η συνεργασία μας του ΑΟΦ Πορφύρα, που ευχαρίστησε τον Καλογερογιάννη για τη συνεργασία και την προσφορά του έχει σαφή προσανατολισμόμε τον Βασίλη Πανδή, καθώς στόχος είναι η συνέχιση της σκληρής κι υπεύθυνης δουλειάς καθιέρωσης στις εθνικές κατηγορίες με πρωταγωνιστικό ρόλο, το βλέμμα στο μέλλον και επιμονή στην ανάδειξη παιδιών απο τα σπλάχνα του συλλόγου, ώστε να έχει διάρκεια η γενναία και ποιοτική προσπάθεια.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...