ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Βελούδινο διαζύγιο Μυγδονιακού-Ξανθοπούλου

Βελούδινο διαζύγιο Μυγδονιακού-Ξανθοπούλου

Οι δρόμοι του Μυγδονιακού και τις Μαρτίνας Ξανθοπούλου χώρισαν φιλικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να εύχεται τα καλύτερα στην πρώην αθλήτριά του και την λίμπερο να απαντά με ευχαριστήρια επιστολή της…

Οι τίτλοι τέλους έπειτα από 3 χρόνια συνεργασίας έπεσαν για Μυγδονιακό και Ξανθοπούλου καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους και μάλιστα τις εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον της.

Η ανακοίνωση του Μυγδονιακού

«Ο Α.Ε.Σ. Μυγδονιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά την αθλήτρια Μαρτίνα Ξανθοπούλου για την συμβολή της στην ομάδα, όπου συμμετείχε ως libero αγωνιζόμενη με απαράμιλλο ήθος από το 2014 έως το 2017.

Οι άνθρωποι της ομάδας νιώθουμε επιπλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Μαρτίνα για την αφοσίωση που έδειξε στο σύλλογο και την αγάπη που προσέφερε σε όλους μας.

Ελπίζοντας ότι αυτά τα χρόνια ανταποδώσαμε την προσφορά της με τον καλύτερο τρόπο, θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη συνεργασία με ένα σύντομο οπτικοακουστικό υλικό στο κανάλι youtube του Μυγδονιακού.

Τέλος, ευχόμαστε στην νέα της επαγγελματική διαδρομή και ομάδα volley που επέλεξε να ακολουθήσει, να συνεχίσει με μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων».

Το ευχαριστώ της Ξανθοπούλου

Η Μαρτίνα Ξανθοπούλου από την πλευρά της με επιστολή της ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας, την προπονήτριά της Άντζη Τρύψια  αλλά και τις μέχρι πρότινος συμπαίκτριές της τονίζοντας «Σας ευχαριστώ πολύ! Σταθήκατε όλοι δίπλα μου σε πολλές δύσκολες στιγμές στην πορεία μου και αυτό το εκτιμώ στο έπακρο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την τυφλή εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα χρόνια, μα πάνω από όλους την προπονήτρια μου κα Άντζυ Τρύψια που με πίστεψε, με στήριξε και με βοήθησε όταν το χρειαζόμουν.

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το κλίμα που συνάντησα σε αυτή την οικογένεια δεν το έχω ξανά δεί. Αυτή η ειλικρινής αγάπη και συμπάθεια από όλα τα κορίτσια είναι σπάνιο να βρεθεί σε μια ομάδα και τις ευχαριστώ πολύ για όλα. Εύχομαι στο νέο μου ξεκίνημα να το συναντήσω ξανά αυτό. Να είστε όλοι καλά!»