ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Βεργίδου : «Εφικτός ο στόχος της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό» (vd+pics)

Βεργίδου : «Εφικτός ο στόχος της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό» (vd+pics)

Σε καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών στην Πορταριά με την Όλγα Βεργίδου  να δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον και τον Γκιγιέρμο Ναράνχο να ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς των προπονήσεων…

Η Πορταριά αποτελεί το φετινό ορμητήριο της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών που προετοιμάζεται εν όψει της συμμετοχής της στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ισπανίας.

Εκεί όπου ο Γκιγιέρμο Ναράνχο θα έχει την δυνατότητα να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα εν όψει του μεγάλου στόχου που είναι τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού.

Οι διεθνείς μας γεμάτες ενέργεια και καλή διάθεση δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό δουλεύοντας σκληρά στην Πορταριά με την Όλγα Βεργίδου να μιλά στην κάμερα της Ομοσπονδίας και να περιγράφει την προετοιμασία της ομάδας.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Το κλίμα είναι πολύ καλό και όλες πάμε με διάθεση στην προπόνηση. Δουλεύουμε σκληρά και είναι ωραία. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, ο νέος προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είναι έμπειρο και πολύ καλό. Όλες οι κοπέλες χαιρόμαστε που είμαστε στην προπόνηση» δήλωσε η έμπειρη πασαδόρος της Εθνικής μας.

Όσον αφορά τον στόχο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος η Όλγα Βεργίδου τόνισε  «Υπάρχει πολύ ταλέντο και αυτή την στιγμή κάνουμε σωστή προετοιμασία. Θεωρώ πως είναι εφικτός ο στόχος πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό. Αυτό που βλέπω στις προπονήσεις αν και είναι ακόμα νωρίς, με την σωστή δουλειά θα βγει κάτι πολύ καλό».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΒΕΡΓΙΔΟΥ

https://www.youtube.com/watch?v=wm58Z9u4xLE

PHOTO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 

bergidou_vari_portaria_2018 portaria_hellas_proetoimasia_1 portaria_naranjo_1 portaria_hellas_proetoimasia_2