A2

Η Βεζυργιαννίδου στον ΑΟ Νέας Βύσσας

Η Βεζυργιαννίδου στον ΑΟ Νέας Βύσσας

Ένα ακόμη δίδυμο από την Θεσσαλονίκη θα έχει πλέον ο ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας καθώς μετά την Δαμιανίδου η ομάδα του Έβρου ανακοίνωσε την απόκτηση και της Αλίκης Βεζυργιαννίδου…

Η 19χρονη κεντρική όπως και η Δαμιανίδου την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ηρακλή, ωστόσο  τη νέα σεζόν η κοινή τους πορεία θα συνεχιστεί στον Έβρο με την φανέλα της Νέας Βύσσας.

Η Βεζυργιαννίδου είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Τάσου Βλασακίδη που σιγά –σιγά συμπληρώνει το παζλ του φετινού ρόστερ δημιουργώντας μια ομάδα που θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην Α2 γυναικών.

Η 19χρονη κεντρική «Η ομάδα με υποδέχτηκε ζεστά και ελπίζω να μπορέσω να συμβάλλω και εγώ στην ανοδική πορεία της ομάδας του Α.Ο. Ν. Βύσσας Ορεστιάδας».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Νέας Βύσσας

Ο Α.Ο.Ν. Βύσσας ανακοινώνει την απόκτηση της κεντρικής Βεζυργιαννίδου Αλίκης η οποία μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν μα τα χρώματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η Αλίκη γεννήθηκε στις 22/05/1998,εχει ύψος 1,81,είναι φοιτήτρια οικονομικών σπουδών (ΑΠΘ) και έχει κατακτήσει την 1η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ενώ πέρασε από τις ακαδημίες του Α.Ο. Ορεστιάδας καθώς επίσης και της Ανόρθωσης Κύπρου.

Η μεταγραφή της Αλίκης έγινε στο πλαίσιο ενίσχυσης της ομάδας με σκοπό την βελτίωση και την άνοδο.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. καλωσορίζουν την Βεζυργιαννίδου Αλίκη στην ομάδα μας και της εύχονται μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...