CHAMPIONS LEAGUE

Το… βήμα η Γιαστρέμπσκι, την προσπάθεια η Ομόνοια!

Το… βήμα η Γιαστρέμπσκι, την προσπάθεια η Ομόνοια!

Το έργο της Ομόνοιας ήταν δύσκολο εξαρχής κόντρα στην πολωνική Γιαστρέμπσκι, ωστόσο η κυπριακή ομάδα το πάλεψε παρά την ήττα της με 3-0 στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ.

Μπροστά σε  1254 θεατές στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη προσπάθησε να μην παραδοθεί άνευ όρων στους Πολωνούς, τους οποίους θα… ξανασυναντήσει στον επαναληπτικό την Κυριακή στις 17:00    στην Πολωνία για το καλύτερο.

Η Ομόνοια πάλεψε στο πρώτο σετ το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες, με τον Ιντάλγκο να παίρνει τον άσο και το σετ να πηγαίνει στην Γιαστρέμπσκι με 26-28 (0-1).

Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν από νωρίς και η διαφορά ήταν μη αναστρέψιμη (12-23) για το 0-2 (13-25) σετ ενώ στο τρίτο σετ μέχρι τα μέσα η Ομόνοια με τον Σιντιμπέ προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ χωρίς αποτέλεσμα αφού και πάλι η Γιαστρέμπσκι πήρε διαφορά (15-20) για το τελικό 16-25 (0-3) σετ.

Τα σεετ: 26-28,  13-25, 16-25

Οι συνθέσεις:

OMONOIA (Γ. ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ): Μπάγκρει, Φέλιξ, Αλεξίου,Γκούζμαν,  Σιντιμπέ, Προδρόμου –Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Λίμπερο 2 Α. Σαββίδης – Αλλαγές: Σ. Πετρακκίδης, Αδάμου, Αυγ. Σαββίδης.

JASTREBSKI WEGIEL :Kόσοκ,Ιντάλγκο, Κάμπα,, Ντι Ρόκο, Σομπάλα, Μουζάι, – Λίμπερο: Πόπιντζακ – Αλλαγές: Μπορούχ, Γκιρόγκα, Ερνάστοβιτς, Στρέζεκ, Λίστακου.