Α1 ΑΝΔΡΩΝ

VLA: Μόνο ο Ολυμπιακός στο κορυφαίο ραντεβού!

madouvalos

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει όσο σοβαρό αρμόζει στα μεγάλα σωματεία την παρουσία του στα ευρωπαϊκά αθλητικά ραντεβού, όπως αυτό που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Μπολόνια μεταξύ των ευρωπαϊκών λιγκών VLA αλλά και των κορυφαίων σωματείων.

Πιο σοφός φεύγει σίγουρα ο Ολυμπιακός με όσα άκουσε και είδε στο μεγάλο αυτό ραντεβού και είναι απορίας άξιο πού βρίσκονταν οι υπόλοιποι σύλλογοι που έχουν όνειρα οργάνωσης αλλά και ευρωπαϊκής καταξίωσης από ένα meeting που διοργανώθηκε στη γειτονική μας χώρα. Ένα meeting που θα άνοιγε τους ορίζοντες των Ελλήνων παραγόντων και θα άνοιγε διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με πραγματικούς τεχνοκράτες του αθλήματος.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είχε εκπρόσωπο σε αυτό το μεγάλο γεγονός τον τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Νίκος Μαντούβαλος βρίσκεται στο “Volley Mercato” ενώ την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος και μέλος του “ερυθρόλευκου” Τ.Α.Α αλλά και οι υπάλληλοι της Volleyleague, Βασίλης Παπαγεωργίου (Μάρκετινγκ) και Έφη Μπούρα (Δημ. Σχέσεις).

Μαντούβαλος: «Φεύγουμε πιο σοφοί»

Με αφορμή την ολοκλήρωση τωνσυναντήσεων, ο Νίκος Μαντούβαλος δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου:

«Ο Ολυμπιακός εκτός από μια παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια  με πολλές συμμετοχές σε Final Four Champions League και δυο ευρωπαϊκές κατακτήσεις  αλλά και με την αγωνιστική άνοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά, βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης και σε οργανωτικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων. Συμμετέχουμε στην ημερίδα παρουσίασης των ευρωπαϊκών λιγκών,  VLA και των κορυφαίων σωματείων ως οι μοναδικοί  εκπρόσωποι της Ελλάδας.

Αναπτύσσουμε δεσμούς και σχέσεις με τους κορυφαίους παράγοντες, αθλητές και προπονητές. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης. Πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια που αφορούσαν το περιβάλλον που αναπτύσσεται μεταξύ των λιγκών και των σωματείων σε οικονομικό επίπεδο, σε αγωνιστικό επίπεδο και σε sponsoring  και παρουσίαση ενός απτά πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα βόλεϊ, του Ιταλικού. Ο Ολυμπιακός είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων με θέσεις και άποψη. Φεύγουμε πιο σοφοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ