Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βλαχάκη: «Κοιτάμε τι υπάρχει και μετά τους …ημιτελικούς»

Βλαχάκη: «Κοιτάμε τι υπάρχει και μετά τους …ημιτελικούς»

Για την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ, την πρόκληση απέναντι στην Ρωσική Κράσνογιαρσκ, αλλά και την κούραση και την στήριξη του κόσμου μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού “Μεγάλη μου αγάπη” η διαγώνια των “ερυθρολεύκων” Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεγάλη μου αγάπη” που επιμελούνται και παρουσιάζουν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά οι Λουκάς Θεοφανόπουλος και Χριστίνα Τσιλιγκίρη ήταν η Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Η 22χρονη διαγώνια του Ολυμπιακού μίλησε για την φετινή εξαιρετική πορεία των “ερυθρολεύκων” στην Ευρώπη. Για την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ αλλά και την προοπτική για το κάτι παραπάνω από την Κράσνογιαρσκ που έχουν να αντιμετωπίσουν στο τέλος του μήνα.

Οι δηλώσεις της νεαρής διαγώνιας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά :

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ : «Έχουμε καταλάβει πως γράφουμε ιστορία. Σίγουρα είναι κάτι που μας γεμίζει επιπλέον ευθύνη και μας αγχώνει. Θα χαρακτηρίσω, όμως, αυτό το άγχος δημιουργικό και θα μας κάνει να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Είναι τεράστια η επιτυχία που φτάσαμε ως τους ημιτελικούς του Challenge Cup. Όμως γιατί να σταματήσουμε εδώ; Έχουμε βλέψεις και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια ως ομάδα, έχουμε αποκτήσει τέλεια χημεία μεταξύ μας . Γιατί, λοιπόν, να μην κοιτάξουμε τι υπάρχει και μετά τους ημιτελικούς;».

Για το δυσκολότερο ματς της Ευρώπης : «Το δυσκολότερο ματς έως τώρα ήταν το παιχνίδι με την Τσανάκαλε στην Τουρκία, το οποίο όταν βρεθήκαμε να το κυνηγάμε το γυρίσαμε με ψυχή και με αγωνιστικό πάθος».

Για το εμπόδιο της Κράσνογιαρσκ : «Η αντίπαλός μας στους ημιτελικούς, η Κράσνιογιαρσκ είχε θεωρητικά ευκολότερες κληρώσεις από εμάς. Στο πρωτάθλημα της τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά, είναι δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύω πως και εμείς είμαστε δυνατή ομάδα. Οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό».

Για την κούραση : «Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κόπωση. Παίζαμε συνεχώς κάθε τρεις ημέρες και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Πολλή κούραση, πολλή προπόνηση. Δόξα τω Θεώ είχαμε την υγεία μας, που είναι πολύ σημαντικό και όσο είμαστε υγιείς δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Για το κλίμα στην ομάδα και τον κόσμο : «Μπορώ να πω πως στην ομάδα είμαστε ακόμη πιο αγαπημένες από όσο φαινόμαστε. Είναι κάτι που το λέω με μεγάλη χαρά. Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που γέμισαν το κλειστό του Ρέντη στον επαναληπτικό με την Αστερίξ. Νιώθουμε πως πρέπει να κερδίζουμε και για αυτούς, για να είναι εκεί, στην εξέδρα και στο επόμενο ματς για να μας στηρίζουν. Περιμένουμε ανάλογη παρουσία στις 29 Μαρτίου στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup».