A2

Κατερίνα Βλάχου: «Δείξαμε πάθος και χαρακτήρα»

Κατερίνα Βλάχου: «Δείξαμε πάθος και χαρακτήρα»

Ενθουσιασμός επικρατεί στο Αιγάλεω για την μεγάλη απόδραση από το Ζηρίνειο με 1-3 για την 10η αγωνιστική του Α2 υποομίλου. Ένα σπουδαίο τρίποντο που βοήθησε την ομάδα του Σίτι να κάνει τεράστιο βαθμολογικό άλμα.

Η «μαέστρος» της ομάδας, αρχηγός της εθνικής νεανίδων και από τις κορυφαίες παίκτριες που συνέβαλε να μπουν τα θεμέλια της σπουδαίας επικράτησης κόντρα στο ΖΑΟΝ, η πασαδόρος  Κατερίνα Βλάχου, σχολίασε στο Volleyplanet.gr : «Το παιχνίδι κρίθηκε  στο  σέρβις και από την πίεση που εξασκήσαμε στην υποδοχή του ΖΑΟΝ από το δεύτερο σετ .  Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το ματς απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως και ο αντίπαλος μας.

vlaxou-neanides-aigaleo-456789

Βγάλαμε πάθος, είχαμε μεγάλη θέληση και δείξαμε χαρακτήρα. Κορυφαίο παράδειγμα  είναι, όταν βρεθήκαμε πίσω στο τρίτο σετ με 11-3, μπορέσαμε να το γυρίσουμε  και να το πάρουμε στο τέλος με πολύ κόπο και προσπάθεια  με 25-27.

Να δώσω συγχαρητήρια στην κόουτς μας η οποία διαχειρίστηκε άψογα όλες τις παίκτριες του ρόστερ και μπόρεσε να βρεί λύσεις απ’ όλες. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία και ηρεμία για τη συνέχεια.»

antoniadou-koouts-city-89000

Αντωνιάδη: «Δικαίωση η νίκη αυτή»

Από την άλλη πλευρά η αρχιτέκτονας της μεγάλης νίκης, Αγγελική Αντωνιάδη δήλωσε για την εξέλιξη του ματς αλλα και την εντυπωσιακή απόδοση της 16 χρονης Ιωάννα Χαριτωνίδη, κόρη της προπονήτριας του Πανιωνίου, Μαρία Καλαρά, στο Volleyplanet.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεγάλη νίκη της ομάδας μου. Οι αθλήτριες μου μπήκαν αποφασισμένες για την νικη.Παροτι στο πρώτο σετ αργήσαμε να αντιδράσουμε κ το χάσαμε κάπως εύκολα η συνέχεια ήταν όπως την θέλαμε.

Τα κορίτσια μου έκαναν ακριβώς αυτό που ζήτησα .Πίεση στο σέρβις κ οσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Έχω πει ότι η ομάδα απο αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται κ αυτή η νίκη ήταν η συνέχεια των προηγούμενων αγώνων .

aigaleo-zaon-files-98765

Και οι 14 είναι υπέροχες

Νιώθω οτι δικαιωθηκάμε.Τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνουμε μια παθιασμένη ομάδα που διψάει να πάρει πόντους κ αυτό κάναμε σήμερα. Πήραμε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο από μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως είναι ο ΖΑΟΝ.

Το έχω ξαναπεί οτι εγώ έχω στην διάθεση μου 14 αθλήτριες ετοιμοπόλεμες κ για άλλη μια αγωνιστική παίκτριες από τον πάγκο βοήθησαν να έρθει η νικη.

aigaleo-neanidesoles-mazi-789000

Θα γράψει ιστορία η Χαριτωνίδη

Η μικρή Χαριτωνίδη είναι το καμάρι του Αιγάλεω.Το πάθος της η πειθαρχία της η όρεξη για μάθηση το ήθος της κ αλλά πολλά στοιχεία της την κατατάσσουν στις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας.

Είμαι πολύ περήφανη που ανήκει στην ομάδα μου. Θα γράψει ιστορία η Ιωάννα Χαριτωνίδη να μου το θυμηθείτε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες μου για την μοναδική απόδοση τους κ την καθημερινή τους βελτίωση, παρόλο που είμαστε μια ολοκαίνουρια ομάδα, κατάφεραν να γίνουν πολύ σύντομα μια δεμένη κ αγαπημένη ομάδα.

Μια ομάδα που με την πάροδο του χρόνου θα δείξει τι αξίζει. Και οι 14 είναι υπέροχες. Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Σπήλιο Μητρόπουλο που είναι πάντα δίπλα μας κ δίνει κ την ψυχή του για το Αιγάλεω.

Επίσης να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού κ πάντα. Τον πρόεδρο μας κύριο Παντελή Βλάχο που κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα αλλα όπως και την γενική αρχηγό μας, Τασούλα Βλάχου.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! ! Να έχουμε μια ευτυχισμένη νέα χρόνια(2017) χωρίς τραυματισμούς κ με πολλές επιτυχίες γιατί το αξίζουν.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...