A2

Βλασακίδης : “Νίκη ψυχολογίας”

Βλασακίδης : “Νίκη ψυχολογίας”

Ο ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας μπορεί να είναι “ρούκι” στην φετινή Α2 των γυναικών, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στην Α2 και με το 3-1 να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς αφήνοντας αισιόδοξο τόσο τον Τάσο Βλασακίδη, όσο και τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…

Ο ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας ανέβηκε και δηλώνει έτοιμος να αφήσει το στίγμα του στην φετινή Α2 κρατώντας ψηλά την σημαία του γυναικείου βόλεϊ στον Έβρο.

Οι “νεοφώτιστες” του Τάσου Βλασακίδη παρά το άγχος της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να την πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους που γέμισε το γήπεδο…

Ντεμπούτο μαγικό και ονειρεμένο για τις “κυανοκίτρινες” που άφησαν θετικά δείγματα γραφής για το μέλλον και τον Τάσο Βλασακίδη να είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας μιλώντας στο Volleyplanet για τη νίκη επί του Ηρακλή και το ντεμπούτο της ομάδας του στην Α2 υπογράμμισε “Το θετικό για εμάς είναι ότι κατακτήσαμε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Ήταν ότι καλύτερο για τον κόσμο μας, για τις αθλήτριες μας, για όλους μας.

Είναι μια νίκη ψυχολογίας που μας τόνωσε το ηθικό για τη συνέχεια και αποκτά μεγαλύτερη σημασία γιατί έγινε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και παρουσία στην Α1. Εμείς ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία προσπαθήσαμε για το καλύτερο και φθάσαμε σε μια ιστορική νίκη. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου αν εξαιρέσεις το πρώτο σετ όπου είχαμε το άγχος του πρωτάρη αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα και φθάσαμε στη νίκη”.

Στόχος η παραμονή

Όσο για τον στόχο της Νέας Βύσσας τη φετινή χρονιά; Η γρήγορη παραμονή και από εκεί και μετά το καλύτερο δυνατό. Στόχος εφικτός, αφού το υλικό και η λειτουργία της ομάδας κάνουν τους πάντες να αισιοδοξούν περιμένοντας πολλά…

“Το πρόσημο της πρεμιέρας μόνο θετικό μπορεί να είναι αν και αγωνιστήκαμε χωρίς τις Παπαδοπούλου (πρόβλημα στον ώμο), Σπυροπούλου. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και μετά ότι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε. Να κλειδώσουμε την σωτηρία μας και να μην έχουμε άγχος για τη συνέχεια” δήλωσε ο Τάσος Βλασακίδης.

Κάθε αγώνας γιορτή…

nea-vyssa-kosmos

Ο κόσμος για μια ακόμη φορά αποτέλεσε τον 7ο παίκτη της ομάδας γεμίζοντας το γήπεδο και δημιούργησε ατμόσφαιρα γιορτής. Ακριβώς όπως θέλουν να είναι κάθε παιχνίδι του ΑΟ Νέας Βύσσας, με τον προπονητή της ομάδας να τονίζει “Η ατμόσφαιρα ήταν καταληπτική. Σε κάποιες στιγμές από τις εκδηλώσεις και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι μας του κόσμου δεν μπορούσαν να με ακούσουν οι κοπέλες. Ιδίως στο 3ο και 4ο σετ γινόταν χαμός στην εξέδρα από τις φωνές και το τύμπανο και με τη νίκη χάρηκαν όλοι. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Κάθε αγώνας στο γήπεδό μας είναι γιορτή για όλους μας και έτσι βλέπουμε το βόλεϊ”.

Η νίκη έφερε χαμόγελα σε όλους διατηρώντας παράλληλα το καλό κλίμα και τον ενθουσιασμό που έχουν οι νεοφώτιστες. Εικόνα που θέλουν να κρατήσουν και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με τον Τάσο Βλασακίδη να δηλώνει “Υπάρχει ενθουσιασμός τη φετινή χρονιά. Ακόμη και στις προπονήσεις όλες οι κοπέλες είναι ενθουσιασμένες με την παρουσία μας στην Α2 και το κλίμα είναι πολύ καλό. Στο πρώτο σετ κόντρα στον Ηρακλή παρουσιαστήκαμε αρκετά “σφιγμένοι”. Εικόνα άγνωστη για εμάς που ποτέ δεν την είχαμε. Αυτό γρήγορα άλλαξε και μετά σε κάθε σετ οι αθλήτριες μου χαιρόταν τον αγώνα. Αυτό θέλουμε όλοι την φετινή χρονιά… Να χαιρόμαστε τον κάθε αγώνα και το κάθε σετ που παίζουμε”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...